web analytics

Trainingen

Jongkind Training & Coaching verzorgt een breed scala aan incompany trainingen. Maatwerk is daarbij vanzelfsprekend. De rode draad is de effectiviteit verhogen van professionals. Het onderstaande overzicht geeft u een beeld van onze trainingen. Aangezien wij maatwerk leveren, is deze lijst met trainingen niet compleet. Staat uw training of onderwerp er niet tussen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Onze maatwerk trainingen hebben een gemiddelde beoordeling van 9,1(!).

Trainingen op thema

Op welk thema heeft u trainingsvraag betrekking? Klik op het thema van u voorkeur en spring gelijk naar het overzicht van deze trainingen:Incompany maatwerk trainingen Jongkind Training Coaching

Management vaardigheden:

Wij geven de volgende maatwerk 'Management vaardigheden' trainingen:

Vervolgtrainingen 'Management vaardigheden'

Als vervolg bieden wij ook maatwerk herhaling-, opfris- en verdiepingstrainingen aan op alle trainingen binnen het thema 'Management vaardigheden' bijvoorbeeld:

Terug naar boven

Persoonlijke ontwikkeling:

Wij geven de volgende maatwerk 'Persoonlijke ontwikkeling' trainingen:

Vervolgtrainingen 'Persoonlijke ontwikkeling'

Als vervolg bieden wij ook maatwerk herhaling-, opfris- en verdiepingstrainingen aan op alle trainingen binnen het thema 'Persoonlijke ontwikkeling' bijvoorbeeld:

Terug naar boven

Commerciële trainingen:

Wij geven de volgende maatwerk 'Commerciële' trainingen:

Vervolg Commerciële trainingen

Als vervolg bieden wij ook maatwerk herhaling-, opfris- en verdiepingstrainingen aan op alle 'Commerciële' trainingen bijvoorbeeld:

Terug naar boven

Klantgerichte vaardigheden:

Wij geven de volgende maatwerk 'Klantgerichte vaardigheden' trainingen:

Vervolgtrainingen 'Klantgerichte vaardigheden'

Als vervolg bieden wij ook maatwerk herhaling-, opfris- en verdiepingstrainingen aan op alle trainingen binnen het thema 'Klantgerichte vaardigheden' bijvoorbeeld:

Terug naar boven

Communicatie trainingen:

Wij geven de volgende maatwerk 'Communicatie' trainingen:

Vervolgtrainingen 'Communicatie'

Als vervolg bieden wij ook maatwerk herhaling-, opfris- en verdiepingstrainingen aan op alle trainingen binnen het thema 'Communicatie' bijvoorbeeld:

Terug naar boven

Agressie en Bedrijfsopvang trainingen:

Wij geven de volgende maatwerk 'Agressie en Bedrijfsopvang' trainingen: 

Vervolgtrainingen 'Agressie en Bedrijfsopvang'

Als vervolg bieden wij ook maatwerk herhaling-, opfris- en verdiepingstrainingen aan op alle trainingen binnen het thema 'Agressie en Bedrijfsopvang' bijvoorbeeld:

Terug naar boven

Facility Management trainingen:

Wij geven de volgende maatwerk 'Facility Management' trainingen:

Vervolgtrainingen 'Facility Management'

Als vervolg bieden wij ook maatwerk herhaling-, opfris- en verdiepingstrainingen aan op alle trainingen binnen het thema 'Facility Management'.

Terug naar boven

Overige trainingen:

Wij geven de volgende overige trainingen als maatwerk:

Vervolg overige trainingen

Als vervolg bieden wij ook maatwerk herhaling-, opfris- en verdiepingstrainingen aan op alle bovenstaande trainingen binnen het thema Overig.

Terug naar boven

Effectiever gedrag realiseren? Neem contact op

Jongkind Training & Coaching is gespecialiseerd in maatwerk incompany trainingen. Wilt u advies hoe u effectiever gedrag realiseert voor uzelf en/of anderen? Of ziet u uw trainingsthema er niet tussen? Neem dan contact op of bekijk de coachings.