Training van de maand ´Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit´ Jongkind Training CoachingBij discussies loopt de spanning op of u gaat de discussies zelfs uit de weg. In overleggen spreekt u uw mening niet uit of u wordt voor uw gevoel nauwelijks gehoord. Dit kan een tijd goed gaan, maar tegelijkertijd kost het u ook veel energie. U wilt graag uw effectiviteit vergroten. Speciaal hiervoor heeft Jongkind Training & Coaching de training 'Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit' ontwikkeld.

Incompany training 'Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit'

In de maatwerktraining ‘Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit’ leert u met respect voor de ander, uw belangen en ideeën op een natuurlijke en conflictloze manier naar voren te brengen. U krijgt praktische handvatten die verder gaan dan een paar trucjes. De training is maatwerk. Voordat we de training ontwikkelen, voeren we eerst intakegesprekken. Deze aanpak is een voorwaarde om echt aan te sluiten bij uw situatie.

Training Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit Jongkind Training & Coaching incompany maatwerk

'Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit' individueel ontwikkelen?

Wanneer u (of een collega) zich individueel, in plaats van met collega's, wilt ontwikkelen op het thema 'Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit' is een 1 op 1 training of coaching een effectief alternatief.

Competenties training 'Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit'

In de training 'Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit' ontwikkelen de deelnemers onder meer de competenties

  • Assertiviteit
  • Conflicthantering
  • Durf
  • Mondelinge vaardigheid
  • Overtuigingskracht

Resultaat training 'Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit'

U communiceert na afloop van de training 'Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit' sterker en zelfbewuster. U geeft op een assertieve manier duidelijk aan wat u vindt, terwijl u de ander tegelijkertijd met respect behandelt. Uw energieniveau is constanter en u heeft aanzienlijk minder last van stress.

Training van de maand

In januari 2024 is de training ´Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit´ training van de maand. U ontvangt bij uw boeking 50% korting op het eerste dagdeel training. Lees verder over hoe u gebruik maakt van de 50% korting.

Neem contact op voor:

Bekijk de andere trainingen binnen het thema 'Persoonlijke ontwikkeling' of ga naar het totale trainingsoverzicht.