Incompany training 'Helder en aantrekkelijk leren schrijven'

In de maatwerk training ‘Helder en aantrekkelijk leren schrijven’ krijgt u handvatten aangereikt waarmee u direct aan de slag kunt. De training is op maat gesneden; het programma is aangepast aan uw wensen en leerdoelen. 

Afhankelijk van wat u wenst, kunt u bijvoorbeeld leren hoe u uw ‘writers block’ overwint. Of hoe u een tekst in elkaar zet die overtuigt. Hoe u informatie ordent en presenteert. Hoe u een aantrekkelijke tekst schrijft. Verder wordt geoefend met typische schrijftaaluitdrukkingen en woorden. Met behulp hiervan vergroot u uw woordenschat die van pas komt bij zakelijke teksten.
De theorie wordt omgezet in (huiswerk)opdrachten, waarop steeds uitgebreide feedback komt. Wel is basiskennis van de Nederlandse grammatica nodig.

De training maken wij voor u op maat.

Training Helder en aantrekkelijk leren schrijven Jongkind Training & Coaching incompany maatwerk

'Helder en aantrekkelijk leren schrijven' individueel ontwikkelen?

Wanneer u (of een collega) zich individueel, in plaats van met collega's, wil ontwikkelen op het thema 'Helder en aantrekkelijk leren schrijven' is een 1 op 1 training of coaching een effectief alternatief.

Competenties training 'Helder en aantrekkelijk leren schrijven'

In de training 'Helder en aantrekkelijk leren schrijven' ontwikkelen de deelnemers onder meer de competenties

  • Schriftelijke vaardigheid
  • Klantgerichtheid
  • Overtuigingskracht

Resultaat training 'Helder en aantrekkelijk leren schrijven'

Na deze training hebt u gewerkt aan het vlotter schrijven van zakelijke teksten. Afhankelijk van uw leerdoelen heeft u stappen gezet in de ontwikkeling van uw schrijfvaardigheid. Dit kan op woord-, op zins- en/of tekstniveau zijn.

Neem contact op voor:

Bekijk de andere maatwerktrainingen binnen het thema 'Communicatie' of ga naar het totale trainingsoverzicht.