web analytics

Training Commerciële adviesvaardigheden

Uw team bestaat uit adviseurs die vakinhoudelijk specialist zijn. Naast de inhoud vraagt de huidige markt om proactieve acquisitie. Sommige adviseurs vinden dat lastig. Ze voelen een drempel om koud of lauw te acquireren of twijfelen hoe ze om de opdracht kunnen vragen.

Eerst kwamen de opdrachten vanzelf binnen. Nu loopt u met uw team opdrachten en kansen mis, die u graag had willen verzilveren. Speciaal hiervoor heeft Jongkind Training & Coaching de training 'Commerciële adviesvaardigheden' ontwikkeld.Training Commerciele adviesvaardigheden Jongkind Training Coaching

Incompany training 'Commerciële adviesvaardigheden'

Speciaal voor vakspecialisten die effectiever willen zijn in hun commerciële vaardigheden is er de maatwerktraining 'Commerciële adviesvaardigheden'. Deze incompany training wordt op maat gemaakt volgens uw wensen en passend binnen uw organisatie en klantenkring.

'Commerciële adviesvaardigheden' individueel ontwikkelen?

Wanneer u (of een collega) zich individueel, in plaats van met collega's, wil ontwikkelen op het thema 'Commerciële adviesvaardigheden' is een 1 op 1 training of coaching een effectief alternatief.

Klanten beoordelen deze training gemiddeld met een 9,5/10
Gebaseerd op 17 beoordelingen.

Effectieve Acquisitie

10/10

De totaal gemiddelde score van de deelnemers van BLIX Consultancy voor de training effectieve acquisitie van 8,67 zegt eigenlijk al heel veel. We hebben Martijn Jongkind ervaren als een prettige trainer die haarscherp aanvoelt wat er speelt in een groep en op individueel niveau. To the point en kundig, en vooral gericht op de praktijk. De combinatie van theorie en praktijk, het inzicht in de technieken om acquisitiegesprekken te voeren en het oefenen met een hele goede trainingsacteur heeft ons veel opgeleverd. Voor herhaling vatbaar!

- BLIX Consultancy B.V.

Effectieve acquisitie

9/10

Bedrijven die continuïteit willen behouden moeten actief acquireren, deze training helt dit proces te waarborgen. Op persoonlijk vlak leer je door gesprekken te oefenen beter inzicht te krijgen wat je aandachtspunten zijn.

- BLIX Consultancy B.V.

Acquisitie

9/10

Tijdens de training veel tips gekregen na het oefenen met de acteur. Ik raad deze training aan omdat het je altijd meer inzichten oplevert.

- BLIX Consultancy B.V.
↑ ervaringen inklappen

Acquisitie

9/10

De theorie direct oefenen en bespreken sprak me aan. Het was een volledige training gegeven door een trainer die het aanvoelt als iets niet helemaal landt bij iemand. Stelt mensen op hun gemak. Acteur speelt echt goed en triggert de juiste dingen. Ik raad deze training dan ook aan door de combi van theorie, oefenen, persoonlijke casussen en openheid.

- BLIX Consultancy B.V.

Complete training

9/10

In de training 'Effectieve Acquisitie' veel geleerd. De trainers waren goed gefocust. De inzet van een acteur maakte de training compleet.

- BLIX Consultancy B.V.

Praktisch toepasbaar

8/10

Training bevatte hoog gehalte van praktische toepasbaarheid van de stof. Goede balans tussen de theorie en het oefenen in een veilige omgeving.

- EM-g

Sales vaardigheden

8/10

Tips gekregen hoe ik commerciele vaardigheden kan toepassen. Training geeft je een handvat om services bij klanten uit te kunnen breiden.

- Executive Mobility Group

commerciele training

10/10

Inzicht gekregen hoe vragen te stellen. Geoefend met rollenspel. Training was kleinschalig, interactief en trainer stond open voor onze eigen ideeën.

- EMG

Training commerciële adviesvaardigheden

10/10

Tijdens deze training mijn communicatievaardigheden richting de klant verbeterd. Duidelijke en leuke manier training geven.

- FlyUs

Training Commerciële adviesvaardigheden

10/10

Geleerd om klanten tactisch en vriendelijk kunnen laten stoppen met doorratelen. Het leert je anders kijken naar het voeren van een gesprek. Heel helder verhaal.

- FlyUs

Professionele training

10/10

Interactieve training. De theorie werd goed aangepast aan het bedrijf zelf. Er heerste een open, gezellige cultuur en was ook to the point.

- Training Commerciële adviesvaardigheden

Commerciele adviesvaardigheden

8/10

Veel bewuster geworden met omgang van de klant. Heel leuk & interessant training gegeven. Erg leerzaam. Door deze training zit ik te denken voor commerciële studie.

- Luchttransport

Training commerciële vaardigheden

10/10

Meer communicatie technieken geleerd, trainers hadden genoeg kennis en waren duidelijk. Ik raad deze training aan omdat je er heel veel van leert. Ik geef ze een 10!

- Op schiphol

Commerciele/ klantgerichte technieken geleerd

10/10

Een hoop nieuwe technieken geleerd. Het was erg leerzaam.

- FlyUs

Leuk om deel te nemen

10/10

laagdrempeling en fijn

- gemakk.nl

Commerciële adviesvaardigheden

8/10

Na de training was ik me meer bewust van hoe je een gesprek voert en dat zaken anders overkomen dan je denkt. Concrete handvaten gekregen om mee te werken. Verder was er een sfeer waar ruimte was voor hoor en wederhoor.

- Stichting

Leuke, actieve workshop!

10/10

Met wat collega's hebben we deze training gevolgd. Erg leerzaam, en fijn om ook echt aan de slag te gaan met de gepresenteerde theorie. De training en trainingsacteur waren top, aanrader!

- Hamaka

Deel jouw ervaring

Competenties training 'Commerciële adviesvaardigheden'

In de training 'Commerciële adviesvaardigheden' ontwikkelen de deelnemers onder meer de competenties

  • Aanpassingsvermogen
  • Assertiviteit
  • Commercieel vermogen
  • Klantgerichtheid
  • Luisteren
  • Mondelinge vaardigheid
  • Optreden
  • Overtuigingskracht

Resultaat training 'Commerciële adviesvaardigheden'

Na afloop van de training 'Commerciële adviesvaardigheden' zijn uw adviseurs effectiever door vaardigheden juist in te zetten. Zij sluiten meer aan bij de behoefte van de klant, weten hoe ze om moeten gaan met bezwaren en ze gaan voor een langdurige samenwerking. Samen gaan voor succes!

Neem contact op voor:

Bekijk de andere trainingen binnen het thema 'Commercieel' of ga naar het totale trainingsoverzicht.