web analytics

Training Communicatieve vaardigheden

Iedereen communiceert, een mens kan niet niet communiceren. Dit gaat in de meeste gevallen ook goed. Gelukkig maar!

En toch merkt u dat u of uw medewerkers in gesprekken niet altijd het resultaat behalen wat ze zelf willen. Deze gesprekken kosten dan meer tijd en daarnaast veel energie. Niet alleen de 'zender', maar ook de 'ontvanger' (collega, klant of leverancier) merkt dit. Goed communiceren is te leren!

De training 'Communicatieve vaardigheden' is bedoeld voor iedereen die deze vaardigheden verder wilt ontwikkelen.Training Communicatieve vaardigheden Jongkind Training Coaching

Incompany training 'Communicatieve vaardigheden'

In de maatwerk training 'Communicatieve vaardigheden' staan wij stil bij wat mondelinge communicatie effectief maakt. In hoeverre communiceert u wat u bedoelt? En in hoeverre bent u zich bewust van uw onbedoelde boodschappen? Hoe sluit u effectief aan bij uw gesprekspartner? U ontwikkelt uw vaardigheden aan de hand van verschillende oefeningen en voorbeelden uit uw beroepspraktijk. De training maken wij voor u op maat.

'Communicatieve vaardigheden' individueel ontwikkelen?

Wanneer u (of een collega) zich individueel, in plaats van met collega's, wil ontwikkelen op het thema 'Communicatieve vaardigheden' is een 1 op 1 training of coaching een effectief alternatief.

Klanten beoordelen deze training gemiddeld met een 9/10
Gebaseerd op 15 beoordelingen.

9/10

Er worden goede tips en handvatten gegeven voor gesprekken met klanten.

- gemeente

Communicatietraining: Juist voor ervaren medewerkers

8/10

Interessante visies gehoord die ik zou kunnen toepassen in klantgesprekken. Iedereen leert hiervan, juist de ervaren medewerkers! PS goede acteur

- Gemeente

Communicatietechnieken

8/10

Bewustwording tijdens de training van communicatietechnieken die ik in dagelijkse situaties kan toepassen. Boeiende wijze van trainen, er wordt ingesprongen op bedrijfssituatie en er was ruimte voor eigen cases.

- Pas Reform
↑ ervaringen inklappen

Assertiviteit

9/10

Tijdens de training duidelijk en inhoudelijk leren communiceren. Ik raad deze training aan omdat het helpt bij assertief zijn. Mooi leermoment.

- Pas reform

Communicatie

10/10

Deze training komt van pas in alle organisaties. Het rollenspel met voorbeelden uit eigen situatie spraken me het meest aan.

- Pas Reform

Communicatietechnieken

8/10

Boeiende interactieve training. Goed om stil te staan bij communicatietechnieken.

- Pas Reform

Van Lief naar Lef

8/10

Ik raad deze training aan aan organisaties waar medewerkers te lief en te sociaal zijn en dit de bedrijfsvoering beïnvloed. Er was genoeg ruimte om eigen behoefte in te brengen.

- Pas reform

Goede en duidelijke training

8/10

De training was leerzaam, de trainer en acteur waren goed, duidelijk en spontaan. Veel herkenbaarheid tijdens de training, veel en vaak heb ik gedacht: dit klopt inderdaad, zo ervaar ik het ook.

- Internationaal bedrijf

Interactieve training communicatie

8/10

In deze training geleerd hoe ik nog duidelijker kan communiceren. De training was interactief en heel erg toegepast op onze situatie.

- Technisch bedrijf

communicatievaardigheden

10/10

Tijdens deze training mijn communicatievaardigheden richting de klant verbeterd. Duidelijke en leuke manier training geven.

- Luchthavenbedrijf

Heldere training

10/10

Klanten tactisch en vriendelijk kunnen laten stoppen met doorratelen. Heel helder verhaal. Het leert je anders kijken naar het voeren van een gesprek. Heel helder verhaal.

- Op Schiphol

Communicatie technieken

10/10

Meer communicatie technieken geleerd, trainers hadden genoeg kennis en waren duidelijk. Ik raad deze training aan omdat je er heel veel van leert. Ik geef ze een 10!

- Luchtvaartbedrijf

Training communicatieve vaardigheden

10/10

Veel geleerd tijdens de training/ De training was erg interactief en paste goed bij wat wij nodig hadden.

- Gelderse Vallei

Communicatievaardigheden

10/10

Tijdens de training heb ik veel nieuwe dingen geleerd, die toegepast kunnen worden in de praktijk. De oefening met acteur sprak me het meest aan.

- Ziekenhuis

Communicatieve vaardigheden

8/10

Ik heb veel handvaten gekregen om gesprekken aan te gaan. De training communicatieve vaardigheden en effectief beïnvloeden was leerzaam, met name door het rollenspel.

- ZGV

Deel jouw ervaring

Competenties training 'Communicatieve vaardigheden'

In de training 'Communicatieve vaardigheden' ontwikkelen de deelnemers onder meer de competenties

  • Assertiviteit
  • Conflicthantering
  • Klantgerichtheid
  • Luisteren
  • Mondelinge vaardigheid
  • Overtuigingskracht
  • Samenwerken

Resultaat training 'Communicatieve vaardigheden'

Na afloop van de incompany training 'Communicatieve vaardigheden' bent u in staat om effectiever te communiceren. U weet hoe u uw boodschap in verschillende situaties effectief brengt. U begrijpt de ander beter en u wordt beter begrepen. Gesprekken kosten u minder energie en u creëert meer onderling begrip. Goed communiceren is te leren!

Neem contact op voor:

Bekijk de andere maatwerktrainingen binnen het thema 'Communicatie' of ga naar het totale trainingsoverzicht.