web analytics

Training Kwalitatieve Acquisitievaardigheden

Gaan uw deskundige adviseurs uw organisatie een commerciële duw in de rug geven? Of wilt u uw sales-team een spiegel voorhouden? Dan daagt Jongkind Training & Coaching uw specialisten uit. Leer gerichter en met meer overtuigingskracht te verkopen.

Commerciële vertaalslag en advies

De training Kwalitatieve Acquisitievaardigheden is er juist voor deelnemers die veel weten over hun vakgebied. Gehinderd door veel expertise, kan het soms lastig zijn een goede commerciële vertaalslag te maken naar de klantbehoefte. Zonde, omdat uw organisatie zich met specialisme juist kan onderscheiden van uw concurrent. Hoe combineert Jongkind Training de commerciële vorm met specialistische inhoud?

Een passend aanbod voor uw klant

Training Acquisitie en commerciële vaardigheden Jongkind Training CoachingSpeerpunt van de training is dat uw medewerker zich optimaal verplaatst in uw doelgroep en een echt klantengesprek durft aan te gaan. Ziet een deelnemer op tegen het pakken van die telefoon? Maakt hij of zij moeilijk contact met de klant? In de cursus leren deelnemers in een acquisitiegesprek op een ontspannen manier goede vragen te stellen naar de klantbehoefte. Via gerichte vraagstelling inventariseert de adviseur wat hij kan aanbieden.

Spontaan wat proberen te verkopen zonder te vragen wat een klant echt wil, daar gelooft Jongkind Training & Coaching niet in. Het werkt immers vaak averechts. Eigenlijk leidt het vaak niet tot verkoop en laat dat het vertrouwen van de klant in uw organisatie dalen. Het aanbod was immers niet raak in de ogen van de klant.

Om goed voeling te houden met uw organisatie, geeft Jongkind Training & Coaching Incompany Trainingen in kleine groepen.

Effect training Kwalitatieve Acquisitievaardigheden

Wanneer uw medewerker aan de training Kwalitatieve Acquisitievaardigheden heeft deelgenomen, dan:

  • denkt en gedraagt hij zich commerciëler op een manier waar de medewerker zelf achter staat
  • ervaart de klant hem als empathisch en meedenkend
  • gaat de adviseur beter met klantbezwaren om en buigt deze om in een verkoop
  • luistert hij beter naar de markt en biedt uw diensten doelgerichter aan

Kwalitatieve acquisitie en aansluiting

Hoe zorgt een adviseur ervoor dat hij met al zijn kennis die aansluiting maakt en een potentiële klant de meerwaarde van uw dienst of product ook voelt? Wij trainen de adviseurs van lief naar lef. Zet ze dus scherper in de markt en onderscheidt uzelf van uw concurrent.
Neem contact op met Jongkind Training & Coaching via de button.

Klanten beoordelen deze training gemiddeld met een 9,5/10
Gebaseerd op 4 beoordelingen.

Acquireren voor continuïteit

9/10

Bedrijven die continuïteit willen behouden moeten actief acquireren, deze training helt dit proces te waarborgen. Op persoonlijk vlak leer je door gesprekken te oefenen beter inzicht te krijgen wat je aandachtspunten zijn.

- BLIX Consultancy B.V.

Acquisitievaardigheden

9/10

In de training 'Effectieve Acquisitie' veel geleerd. De trainers waren goed gefocust. De inzet van een acteur maakte de training compleet.

- BLIX Consultancy B.V

Acquisitievaardigheden

9/10

De theorie direct oefenen en bespreken sprak me aan. Het was een volledige training gegeven door een trainer die het aanvoelt als iets niet helemaal landt bij iemand. Stelt mensen op hun gemak. Acteur speelt echt goed en triggert de juiste dingen. Ik raad deze training dan ook aan door de combi van theorie, oefenen, persoonlijke casussen en openheid.

- BLIX Consultancy B.V.
↑ ervaringen inklappen

Effectieve Acquisitie

10/10

De totaal gemiddelde score van de deelnemers van BLIX Consultancy voor de training effectieve acquisitie van 8,67 zegt eigenlijk al heel veel. We hebben Martijn Jongkind ervaren als een prettige trainer die haarscherp aanvoelt wat er speelt in een groep en op individueel niveau. To the point en kundig, en vooral gericht op de praktijk. De combinatie van theorie en praktijk, het inzicht in de technieken om acquisitiegesprekken te voeren en het oefenen met een hele goede trainingsacteur heeft ons veel opgeleverd. Voor herhaling vatbaar!

- BLIX Consultancy B.V.

Deel jouw ervaring