web analytics

Team Zeilreis

 

Team 'Zeilreis' teambuilding op het dek

 

'De zon schijnt en de wind waait door je haar, achter je ligt Marken en we koersen af op Pampus. In een gesprek met de coach bespreek je jouw ontwikkelpunten.'

Zeilen & ontwikkelen

Deze bijzondere 'Team Zeilreis' is een krachtige mogelijkheid om te werken aan uw team(doelstellingen) afgewisseld met ontspannen op het water. Training, coaching, opdrachten (individueel en in groepen) wisselen we af met zeilen en vooral veel genieten. We ontwikkelen de ‘Team Zeilreis’ voor u op maat. Bekijk de foto's van de Team Zeilreis.

Goedkoper dan op de walTeam Zeilreis Jongkind Training Coaching

Een samenwerking tussen Jongkind Training & Coaching en Klerkx Training Coaching & Advies maakt deze reis uniek voor uw MT, projectteam, afdeling of OR. En niet onbelangrijk, qua prijs zeer concurrerend met een traditionele teamtraining op de wal.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op, of bekijk alvast de meer uitgebreide beschrijving van de ‘Team Zeilreis’(opent in nieuw venster).

Timemanagement

8/10

Prima training. Duidelijke presentatie met effectieve oefeningen. Leuke locatie!

Martens - Raderbeheer

Training op schip

8/10

Leuk dat officieel gedeelte afgewisseld was met pauzes zodat je naar het dek van het schip kon.

Niels -

Training Timemanagement

8/10

Goede training gecombineerd met een leuke activiteit doordat de trainingslocatie een zeilschip was. ‘Leren zonder dat je het doorhebt’.

Daan - Rader

Afwisseling

8/10

Goede afwisseling interactie/ theorie. Goede training, leuke locatie!

Roy - Raderadvies

Deel jouw ervaring