web analytics

Team Zeilreis

 

Team 'Zeilreis' teambuilding op het dek

 

'De zon schijnt en de wind blaast in de zeilen. In een gesprek met de trainer bespreken jullie de ontwikkelpunten van jullie team.'

Zeilen & ontwikkelen
Team Zeilreis Jongkind Training Coaching

Deze bijzondere 'Team Zeilreis' is een krachtige mogelijkheid om te werken aan uw team(doelstellingen) afgewisseld met ontspannen op het water. Training, coaching, opdrachten (individueel en in groepen) wisselen we af met zeilen en vooral veel genieten. We ontwikkelen de ‘Team Zeilreis’ voor u op maat. Bekijk de foto's van de Team Zeilreis.

Goedkoper dan op de wal

Een samenwerking tussen Jongkind Training & Coaching en Klerkx Training Coaching & Advies maakt deze reis uniek voor uw MT, projectteam, afdeling of OR. En niet onbelangrijk, qua prijs zeer concurrerend met een traditionele teamtraining op de wal.

Klanten beoordelen deze training gemiddeld met een 8,5/10
Gebaseerd op 7 beoordelingen.

Teambuilding Zeilen

9/10

Goede interactie en prettige wijze. Beter beeld van collega's door het delen van persoonlijke doelen en uitkomsten.

- Ressort

Thema samenwerking

8/10

Prettige, rustige toelichting van trainer, oefeningen passend bij theorie. Sfeer goed, collega’s open en ontvankelijk voor het thema samenwerking.

- Ressort

Team zeildag

10/10

Wij hebben met het bedrijf een bijzonder geslaagde teamdag gehad. Een op maat gemaakte trainingsdag, afgewisseld met ontspannen zeilen op het Markermeer. Martijn voelt de groep goed aan en past ter plekke de plannen aan aan de ontwikkelingen tijdens de training.

- Theatertechniek
↑ ervaringen inklappen

Timemanagement

8/10

Prima training. Duidelijke presentatie met effectieve oefeningen. Leuke locatie!

- Raderbeheer

Training op schip

8/10

Leuk dat officieel gedeelte afgewisseld was met pauzes zodat je naar het dek van het schip kon.

-

Training Timemanagement

8/10

Goede training gecombineerd met een leuke activiteit doordat de trainingslocatie een zeilschip was. ‘Leren zonder dat je het doorhebt’.

- Rader

Afwisseling

8/10

Goede afwisseling interactie/ theorie. Goede training, leuke locatie!

- Raderadvies

Deel jouw ervaring

Meer weten?

Bekijk het verslag: Samen een dag zeilen: een groepstraining en teamuitje ineen. Voor meer informatie neem contact op, of bekijk de PDF van de ‘Team Zeilreis’ (opent in nieuw venster).