web analytics

Training Samenwerking feedback geven en ontvangen

Uw team werkt al een tijd samen. De sfeer is over het algemeen goed. U merkt echter tijdens vergaderingen en in 1 op 1 gesprekken dat niet iedereen zich uitspreekt en sommigen juist erg hun stempel drukken. Er zijn spanningen in het team en u wordt regelmatig gevraagd om het op te lossen.

U krijgt het gevoel dat een deel van uw medewerkers elkaar niet durft aan te spreken. Ze zijn bang voor de reactie van de ander of ze weten niet hoe. U wilt dit graag doorbreken en het samenwerken vergroten. Speciaal hiervoor heeft Jongkind Training & Coaching de training 'Samenwerking feedback geven en ontvangen' ontwikkeld.Samenwerking feedback geven en ontvangen Jongkind Training Coaching

Training incompany 'Samenwerking feedback geven en ontvangen'

In de 'Samenwerking feedback geven en ontvangen' leren medewerkers elkaar op een andere manier beter kennen. Ze oefenen niet alleen met feedback geven, maar juist ook met ontvangen. We staan stil bij 'Wat houd je tegen om feedback te geven en wat kan je het opleveren'. Ze ervaren uit welke pijlers effectief samenwerken bestaat. En verwerven inzicht in de aanwezige kwaliteiten en valkuilen in het team.

Wanneer u (of een collega) zich individueel, in plaats van met collega's, wil ontwikkelen op het thema 'Samenwerking feedback geven en ontvangen' is een 1 op 1 training of coaching een effectief alternatief.

Klanten beoordelen deze training gemiddeld met een 9,5/10
Gebaseerd op 7 beoordelingen.

Goede training

10/10

Heel goed om dit samen met de groep te doen. Trainer erg goed in het begeleiden van het proces en daarin ook een belangrijke rol dus.

A. Cobben - Profit

feedback teamtraining

10/10

Veel meer nut dan ik had verwacht. Goede trainer meester van de situatie, begeleid goed

Dorien - Anoniem

teamtraining en feedback geven

10/10

Meer bewustwording, handvatten bij mijn communicatie. Trainer is duidelijk, respectvol, enthousiast

Robin - Bekend bij opleider
↑ ervaringen inklappen

Teamtraining en feedback

10/10

Veilige sfeer gecreëerd om moeilijke onderwerpen onder woorden/ bespreekbaar te maken. Technieken om beter te handelen geleerd. Trainer heeft rustige uitstraling en presentatie, hoofdlijnen bewaken, processen bewaken en erop terugkomen.

Loes - Gemeente

Goede begeleiding van het proces

8/10

Meer inzicht in situatie van het team, beter luisteren naar anderen. In de training ruimte om dingen uit te praten, geen vast schema

Barbara - Gemeente Bernheze

Opereren als team

10/10

Erg positief, en uitnodigend tot nadenken. Goede training, met handvatten waar mee we aan de slag kunnen.

Jaap W. - Dierenkliniek

Training feedback geven en ontvangen

10/10

Trainer wist op goede momenten personen af te remmen en een alternatief aan te kaarten en liet ook goed begeleid gesprekken/ confrontaties verlopen.

Baukje - Dierenkliniek

Deel jouw ervaring

Competenties training 'Samenwerking feedback geven en ontvangen'

In de training 'Samenwerking feedback geven en ontvangen' ontwikkelen de deelnemers onder meer de competenties

  • Assertiviteit
  • Conflicthantering
  • Luisteren
  • Mondelinge vaardigheid
  • Samenwerken

Resultaat maatwerk training 'Samenwerking feedback geven en ontvangen'

Na afloop van de incompany training 'Samenwerking feedback geven en ontvangen' is er meer onderling begrip, wat direct invloed heeft op de sfeer. U krijgt met elkaar handvatten om de sfeer van de training uit te bouwen in de dagelijkse praktijk. Het team werkt zelfstandiger en is meer proactief. De medewerkers werken als een TEAM: Together Everyone Achieves More.

Neem contact op voor:

Bekijk de andere maatwerktrainingen binnen het thema 'Communicatie' of ga naar het totale trainingsoverzicht.