U krijgt het gevoel dat een deel van uw medewerkers elkaar niet durft aan te spreken. Ze zijn bang voor de reactie van de ander of ze weten niet hoe. U wilt dit graag doorbreken en het samenwerken vergroten. Speciaal hiervoor heeft Jongkind Training & Coaching de training 'Samenwerking feedback geven en ontvangen' ontwikkeld.

Training incompany 'Samenwerking feedback geven en ontvangen'

In de 'Samenwerking feedback geven en ontvangen' leren medewerkers elkaar op een andere manier beter kennen. Ze oefenen niet alleen met feedback geven, maar juist ook met ontvangen. We staan stil bij 'Wat houd je tegen om feedback te geven en wat kan je het opleveren'. Ze ervaren uit welke pijlers effectief samenwerken bestaat. En verwerven inzicht in de aanwezige kwaliteiten en valkuilen in het team.

Training Samenwerking feedback geven en ontvangen Jongkind Training & Coaching incompany maatwerk

'Samenwerking feedback geven en ontvangen' individueel ontwikkelen?

Wanneer u (of een collega) zich individueel, in plaats van met collega's, wil ontwikkelen op het thema 'Samenwerking feedback geven en ontvangen' is een 1 op 1 training of coaching een effectief alternatief.

Competenties training 'Samenwerking feedback geven en ontvangen'

In de training 'Samenwerking feedback geven en ontvangen' ontwikkelen de deelnemers onder meer de competenties

  • Assertiviteit
  • Conflicthantering
  • Luisteren
  • Mondelinge vaardigheid
  • Samenwerken

Resultaat maatwerk training 'Samenwerking feedback geven en ontvangen'

Na afloop van de incompany training 'Samenwerking feedback geven en ontvangen' is er meer onderling begrip, wat direct invloed heeft op de sfeer. U krijgt met elkaar handvatten om de sfeer van de training uit te bouwen in de dagelijkse praktijk. Het team werkt zelfstandiger en is meer proactief. De medewerkers werken als een TEAM: Together Everyone Achieves More.

Neem contact op voor:

Bekijk de andere maatwerktrainingen binnen het thema 'Communicatie' of ga naar het totale trainingsoverzicht.