web analytics

Training Coaching en Opvang

U werkt als leidinggevende in een organisatie waar zich aangrijpende gebeurtenissen (kunnen) voordoen. Als leidinggevende bent u verantwoordelijk voor het welzijn van uw medewerkers. In het geval van een heftige of aangrijpende gebeurtenis, is uw rol essentieel. Een niet-adequate (acute) opvang van medewerkers kan demotivatie, secundaire victimisatie en zelfs langdurig ziekteverzuim tot gevolg hebben. Speciaal hiervoor heeft Jongkind Training & Coaching de training 'Coaching en Opvang' ontwikkeld.

Training Coaching en opvang Jongkind Training Coaching

Incompany training 'Coaching en Opvang'

In de maatwerktraining ‘Coaching en Opvang’ leert u vanuit uw waarneming een gesprek op gang te brengen. U weet hoe u omgaat met emoties van de medewerker en het effect ervan op uzelf. U krijgt inzicht in het verwerkingsproces na een aangrijpende gebeurtenis. U oefent met verschillende coach-technieken in vervolggesprekken. U weet wanneer en naar wie u doorverwijst binnen en buiten uw organisatie. De incompany training zal in overleg aangepast worden aan uw werksituatie. 

'Coaching en Opvang' individueel ontwikkelen?

Wanneer u (of een collega) zich individueel, in plaats van met collega's, wil ontwikkelen op het thema 'Coaching en Opvang' is een 1 op 1 training of coaching een effectief alternatief.

Klanten beoordelen deze training gemiddeld met een 8,5/10
Gebaseerd op 5 beoordelingen.

BOT training: overal gebeuren incidenten

9/10

Ik kreeg inzicht over het BOT team en gesprekstechnieken. Waardeerde vooral het oefenen met de acteur en handvaten. Op elke locatie gebeuren incidenten, voor elk team belangrijk om collega’s te hebben in het BOT team.

- in de zorg

Helder

8/10

De training was helder met een praktische insteek. Goede wisselwerking tussen trainer en acteur.

-

Zorg voor medewerkers

8/10

Na deze training ben ik me bewuster hoe ik in mijn rol gesprekken kan voeren m.b.t. opvang en coaching. De trainers waren zeer vaardig op dit onderwerp en hebben in korte tijd doel(en) bereikt. Het is goed om op deze wijze bij dit onderwerp stil te staan en zo betere zorg aan medewerkers te kunnen bieden.

- Gem. Tilburg
↑ ervaringen inklappen

OK!

8/10

Tijdens de training was er een open setting gekoppeld aan leerdoelen. De acteur leefde zich tijdens de oefeningen goed in.

- Tilburg

Training Coaching en Opvang

10/10

De combinatie tussen theorie en oefenen met acteur spraken mij het meeste aan in deze training. Trainer er acteur kende ik al van een vorige training, leuk ze weer te ontmoeten.

- Gemeente Tilburg

Deel jouw ervaring

Competenties 'Coaching en Opvang'

In de 'Coaching en Opvang' ontwikkelen de deelnemers onder meer de competenties

  • Coachen
  • Luisteren
  • Mondelinge vaardigheid
  • Sociabiliteit

Resultaat training 'Coaching en Opvang'

Na de training 'Coaching en Opvang' weet u hoe u de eerste acute opvang biedt aan uw medewerker. En hoe u ervoor zorgt dat u na de eerste opvang de medewerker niet aan zijn lot overlaat. U kunt krachtige coach-technieken inzetten om het welzijn van de medewerker weer te normaliseren.

Neem contact op voor:

Bekijk de andere trainingen binnen de thema's 'Management' of 'Agressie en Bedrijfsopvang' of ga naar het totale trainingsoverzicht.