web analytics

Training Acquisitie en commerciële vaardigheden

U en uw verkopers willen meer resultaat behalen. De huidige markt vraagt om proactieve acquisitie. Sommige verkopers vinden dat moeilijk. Anderen gaat het zichtbaar makkelijker af, maar zij ervaren juist die ene klant of een bepaalde fase van het gesprek als lastig.

  • Welke commerciële vaardigheden zijn er nog verder te ontwikkelen?
  • Welke belemmeringen staan meer succes nog in de weg?

Training Acquisitie en commerciële vaardigheden Jongkind Training CoachingDe training 'Acquisitie en commerciële vaardigheden' geeft antwoorden en praktische handvatten.

Incompany training 'Acquisitie en commerciële vaardigheden'

De incompany training 'Acquisitie en commerciële vaardigheden' is speciaal ontwikkeld voor verkoopteams die een slag dieper willen komen. Voor verkopers die effectiever willen zijn in hun telefonische en/of 'face to face' acquisitie. Naast praktische theorie zetten we voor verschillende gesprekken aanvullend een trainingsacteur in. Deze acteur zet verschillende typen klanten en verkoopsituaties neer. Uw medewerkers oefenen gesprekken en krijgen concreet toepasbare feedback.

De incompany training wordt op maat gemaakt volgens uw wensen en passend binnen uw organisatie en klantenkring. Op verzoek verzorgen we aansluitend 'coaching on the job'.

'Acquisitie en commerciële vaardigheden' individueel ontwikkelen?

Wanneer u (of een collega) zich individueel, in plaats van met collega's, wil ontwikkelen op het thema 'Acquisitie en commerciële vaardigheden' is een 1 op 1 training of coaching een effectief alternatief.

Klanten beoordelen deze training gemiddeld met een 9,5/10
Gebaseerd op 11 beoordelingen.

Acquireren voor continuïteit

9/10

Bedrijven die continuïteit willen behouden moeten actief acquireren, deze training helt dit proces te waarborgen. Op persoonlijk vlak leer je door gesprekken te oefenen beter inzicht te krijgen wat je aandachtspunten zijn.

- BLIX Consultancy B.V.

Effectieve acquisitie

9/10

De totaal gemiddelde score van de deelnemers van BLIX Consultancy voor de training effectieve acquisitie van 8,67 zegt eigenlijk al heel veel. We hebben Martijn Jongkind ervaren als een prettige trainer die haarscherp aanvoelt wat er speelt in een groep en op individueel niveau. To the point en kundig, en vooral gericht op de praktijk. De combinatie van theorie en praktijk, het inzicht in de technieken om acquisitiegesprekken te voeren en het oefenen met een hele goede trainingsacteur heeft ons veel opgeleverd. Voor herhaling vatbaar!

- BLIX Consultancy B.V.

Effectieve Acquisitie

9/10

De theorie direct oefenen en bespreken sprak me aan. Het was een volledige training gegeven door een trainer die het aanvoelt als iets niet helemaal landt bij iemand. Stelt mensen op hun gemak. Acteur speelt echt goed en triggert de juiste dingen. Ik raad deze training dan ook aan door de combi van theorie, oefenen, persoonlijke casussen en openheid.

- BLIX Consultancy B.V.
↑ ervaringen inklappen

Complete training

9/10

In de training 'Effectieve Acquisitie' veel geleerd. De trainers waren goed gefocust. De inzet van een acteur maakte de training compleet.

- BLIX Consultancy B.V.

Meer sales

10/10

Ik raad deze training omdat het sales uit sales haalt, het maakt het minder eng.

- EM-g

Commerciële vaardigheden

10/10

Klanten tactisch en vriendelijk kunnen laten stoppen met doorratelen. Heel helder verhaal. Het leert je anders kijken naar het voeren van een gesprek. Heel helder verhaal.

- Op schiphol

Goede training!

10/10

Meer communicatie technieken geleerd, trainers hadden genoeg kennis en waren duidelijk. Ik raad deze training aan omdat je er heel veel van leert. Ik geef ze een 10!

- Airportbedrijf

Training commerciële vaardigheden

10/10

Een hoop nieuwe technieken geleerd. Het was erg leerzaam.

- Transportbedrijf

Training commerciële vaardigheden

10/10

Tijdens deze training mijn communicatievaardigheden richting de klant verbeterd. Duidelijke en leuke manier training geven.

- Schipholbedrijf

Commerciele training

10/10

Veel bewuster geworden met omgang van de klant. Heel leuk & interessant training gegeven. Erg leerzaam. Door deze training zit ik te denken voor commerciële studie.

- Airportbedrijf

Interactieve training Commerciele adviedvaardigheden

8/10

De training Commerciele adviedvaardigheden was interactief. Puur gericht op het bedrijf zelf en de toepassing van de theorie daarop. Kortom to the point, open, gezellig, professioneel.

- Flyus

Deel jouw ervaring

Competenties training 'Acquisitie en commerciële vaardigheden'

In de training 'Acquisitie en commerciële vaardigheden' ontwikkelen de deelnemers onder meer de competenties

  • Aanpassingsvermogen
  • Assertiviteit
  • Commercieel vermogen
  • Klantgerichtheid
  • Luisteren
  • Mondelinge vaardigheid
  • Optreden
  • Overtuigingskracht

Resultaat 'Acquisitie en commerciële vaardigheden'

Na afloop van de training 'Acquisitie en commerciële vaardigheden' zijn uw verkopers effectiever door enerzijds bewustwording en anderzijds de inzet van praktische verkooptechnieken. Zij sluiten daarmee meer aan bij de behoefte van de klant, weten hoe ze om moeten gaan met bezwaren en gaan voor een langdurige samenwerking. U creëert meer kansen en verhoogt effectief uw verkoop!

Neem contact op voor:

Bekijk de andere trainingen binnen het thema 'Commercieel' of ga naar het totale trainingsoverzicht.