In samenwerking met Jongkind Training & Coaching heeft Sense FM een unieke training ontwikkeld, waarbij theorie en praktijk hand in hand gaan. Deelnemers worden getraind op de ontwikkelingen van methoden en technieken, maar ook op gedrag en vaardigheden. Op deze wijze leren deelnemers effectief te sturen op contractmanagement en krijgt u grip op de dienstverlening. Een goede balans tussen kwaliteit, klanttevredenheid en kosten is een voorwaarde.

Jongkind Training & Coaching incompany maatwerk

Open training en incompany maatwerk training

Hieronder ziet u de opzet van de open training Contractmanagement. De training Contractmanagement bieden wij ook aan als incompany maatwerk. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar de laatste optie, neemt u dan contact op. We bespreken graag de invulling op maat met u.

Programma Open Training Contractmanagement 

  • Contractmanagement in perspectief
  • Contractmanagement methodiek 
  • De tools van Contractmanagement 
  • Uitwerking methodiek voor product/dienst 
  • Praktijkoefening met acteur

Met theoretische kaders over contractmanagement en de inzet van praktische vaardigheden, spelen wij graag zo veel mogelijk in op de leerwensen van de deelnemers aan de training. We gebruiken praktijkcases om constructief feedback te geven op de eigen aanpak. De training wordt afgesloten met individuele actiepunten.

Resultaat training Contractmanagement

Afgestemd op de praktijk. De training is bedoeld voor facilitaire medewerkers en managers (overheid, bedrijfsleven, zorg en onderwijs) die in hun dagelijkse praktijk te maken hebben met inkoop- en contractmanagement. De training is uniek door inhoudelijke (vak)kennis te verbinden met gedrag en vaardigheden. Dit resulteert in een systematiek die direct toepasbaar is bij het contractmanagement in de eigen organisatie. 

Datum & investering van de open training

Deze training wordt naast op aanvraag incompany ook als open inschrijving aangeboden. De open inschrijving variant bestaat uit drie dagen in 2024 op woensdag 9 oktober, woensdag 30 oktober en woensdag 20 november (alle dagen van 09.00 uur tot 16.30 uur). De investering voor deze training bedraagt € 1.750,00 excl. BTW per persoon. Inclusief materiaal, accommodatie, lunch en verteer.

Download hier de leaflet: Open Training Contractmanagement.

Neem contact op voor:

Bekijk de andere trainingen in het trainingsoverzicht of neem direct contact op.

Trainers Contractmanagement

Anton J. Daamen MFM (1964) | Adviseur, eigenaar en docent Sense FM
Anton verzorgt voor Sense FM uiteenlopende adviesopdrachten, zoals aanbestedingen voor facilitaire diensten (o.a. catering), contractmanagement, quick scans, inkoopbeleid en –optimalisatie, conceptontwikkeling, optimaliseren en professionaliseren van facilitaire dienstverlening en Interim opdrachten. Anton studeerde HBO-FD Facilitaire Dienstverlening, Nima A en Master of Facility Management aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Drs. Wim van der Meer (1970) | Adviseur, eigenaar en docent Sense FM
Wim verzorgt voor Sense FM uiteenlopende adviesopdrachten, zoals beheervorm analyse, benchmarking, SLA implementatie, aanbestedingen en contractmanagement. Wim studeerde aan de Hogere Hotelschool en Bedrijfskunde aan Business Universiteit Nyenrode.

Martijn Jongkind (1975) | Trainer, coach en eigenaar Jongkind Training & Coaching 
Martijn heeft ervaring als trainer en coach in de non-profit sector bij onder meer gemeenten, goede doelen, veiligheidsregio’s, ziekenhuizen en diverse onderdelen van de rijksoverheid. Behalve voor de non-profit sector werkt Martijn ook voor accountantskantoren, adviesbureaus, organisaties in het bank- verzekeringswezen, productiebedrijven, groothandel en retailorganisaties. Martijn studeerde Vrijetijdsmanagement aan NHTV internationale Hogeschool Breda en leerde het trainers- en coachvak via de Academie voor Counselling en Coaching en De Galan School voor Training.

Neem contact op voor:

Bekijk de andere trainingen in het trainingsoverzicht of neem direct contact op.