Incompany training 'Train de interne trainer'

In de maatwerktraining ‘Train de interne trainer’ ontdekken uw medewerkers hoe ze op een didactische wijze deelnemers effectief en inspirerend trainen. De trainers krijgen praktisch toepasbare theorie en gaan vooral veel doen en reflecteren op verschillende technieken en werkvormen. Ze achterhalen daarbij hun eigen stijl van trainen en hoe ze aansluiten bij de leerstijl van hun deelnemers. De incompany training passen we in overleg aan, toegespitst op de situatie binnen uw organisatie.

Jongkind Training & Coaching incompany maatwerk

'Train de trainer' individueel ontwikkelen?

Wanneer u (of een collega) zich individueel, in plaats van met collega's, wil ontwikkelen op het thema 'Train de trainer' is een 1 op 1 training of coaching een effectief alternatief.

Competenties training 'Train de interne trainer'

In de training 'Train de interne trainer' ontwikkelen de deelnemers onder meer de competenties

  • Coachen
  • Luisteren
  • Probleemanalyse
  • Ontwikkelen van medewerkers
  • Mondelinge vaardigheid 
  • Presenteren

Resultaat training 'Train de interne trainer'

Na de training 'Train de interne trainer' weten uw (interne) trainers hoe ze een training succesvol laten verlopen en hoe zij zich tijdens de training het beste kunnen opstellen bij weerstand of lastig gedrag. De trainers zijn na afloop in staat om zelfstandig trainingen te ontwikkelen en effectief te geven. De mogelijkheden binnen uw organisatie bespreken of direct een offerte aanvragen?

Neem contact op voor:

Bekijk de andere trainingen in het trainingsoverzicht of neem direct contact op.