Referenties

Naast de ervaring van Jongkind Training & Coaching als bureau, vertellen we u graag in een persoonlijk gesprek hoe opdrachtgevers en deelnemers onze dienstverlening ervaren. Een voorproefje met referenties treft u hieronder aan.

Ervaringen van opdrachtgevers

Al onze coachings- en trainingstrajecten zijn maatwerk. Wij zien maatwerk als dé voorwaarde voor het realiseren van effectiviteit in de praktijk. Het verschil als bureau tussen alleen maatwerk benoemen en het ook daadwerkelijk realiseren, ziet u terug in onze aanpak. Een referentie(case) van één van onze opdrachtgevers vindt u hier(opent in nieuw venster). Eén van de aanbevelingen en referenties van onze opdrachtgevers:

'Martijn is een ervaren trainer van wie je veel kunt opsteken. Hij is in staat om een training aan te passen aan de deelnemers en kan snel schakelen.'

Cecile den Ouden (Adviseur P&O, Gemeente Veghel)

Bekijk nog meer aanbevelingen en referenties van onze opdrachtgevers over Jongkind Training & Coaching.

Ervaringen van deelnemers

Elke deelnemer vult na afloop van een trainingstraject een evaluatieformulier in. Enkele recensies en ervaringen ziet u hieronder. 

Recensies Facebook

Een recensie van een deelnemer/opdrachtgever over Jongkind Training & Coaching op Facebook:

★★★★★ 5/5

'2 jaar geleden de eerste training laten verzorgen voor ons nieuw samengestelde team na een reorganisatie. Alle deelnemers waren zo positief over de training en de acteur dat we nu voor een nieuwe training weer hebben gekozen voor Jongkind Training & Coaching. Wat heel prettig is voor het team is dat we weer met dezelfde mensen kunnen trainen. Martijn stopt veel tijd in de voorbereiding en stemt de training perfect af op de behoefte. Bedankt voor de samenwerking!'

Meer recensies van deelnemers en opdrachtgevers over Jongkind Training & Coaching ziet u op Facebook (4,6 sterren van 5).

Recensies op Google

Een recensie van een deelnemer over Jongkind Training & Coaching op Google:

★★★★★ 5/5

'Ik heb inmiddels meerdere keren persoonlijke coaching van Martijn mogen ontvangen. Zijn enthousiaste persoonlijkheid en de manier waarop hij mensen kan doorgronden, zijn zeer effectief zowel persoonlijk als werkgerelateerd. Zijn trainingen zijn zeer goed voorbereid en erg nuttig. Zeker doen!'

Meer recensies van deelnemers en opdrachtgevers ziet u op Google+ (4,6 sterren van 5).

Twitter

Bekijk tot slot ook de tweets (opent in nieuw venster) over wat deelnemers en anderen vinden van Jongkind Training & Coaching.

Bekijk meer tweets (opent in nieuw venster) over Jongkind Training & Coaching.

Meer weten?

Wilt u advies hoe u effectiever gedrag realiseert voor uzelf en/of anderen? Neem dan contact op of bekijk het aanbod.

Meer informatie of interesse