Troaching: training én coaching ineen

U wilt zich ontwikkelen als teamleider of leidinggevende. Of één van uw medewerkers heeft een individueel vraagstuk. U bent enerzijds op zoek naar persoonlijke coaching en anderzijds naar een individuele training. Troaching van Jongkind Training & Coaching combineert het beste van beide werelden.

Het succes van Troaching ligt namelijk in de combinatie: de korte, intensieve methode van training wordt gecombineerd met de individuele aanpak van coaching. Het leren door doen en door experimenteren, staat bij Troaching centraal. Troaching is vooral geschikt om heel gericht een thema of enkele competenties te versterken en een blijvende verandering te bewerkstelligen. Lees ook het artikel: Waarom troaching het beste uit u haalt.

Voordelen van Troaching

Voordelen van Troaching zijn:

  • maatwerk (vooraf intake)
  • 100% persoonlijke aandacht
  • alleen werken aan wat u nog wilt ontwikkelen, daardoor beperkte tijdsinvestering
  • sessies plannen wanneer het u uitkomt
  • locatie naar keuze
  • weinig of geen reistijd

Troaching Jongkind Training Coaching

Thema's voor Troaching

Een greep uit de thema's voor Troaching bij Jongkind Training & Coaching:

Management vaardigheden:

Persoonlijke ontwikkeling:

Commerciële trainingen:

Klantgerichte vaardigheden:

Communicatie trainingen:

Agressie en Bedrijfsopvang trainingen:

Facility Management trainingen:

Overige trainingen:

Na een persoonlijk intakegesprek eventueel aangevuld met de Talenten Motivatie Analyse (TMA) volgt het plan van aanpak. De meeste Troachingstrajecten duren kort. Meteen een goede start maken? Neem contact op voor een intakegesprek of meer informatie. Of lees het blog 'Waarom troaching het beste uit u haalt'.

Meer informatie of interesse

Klanten beoordelen deze training gemiddeld met een 9/10 Gebaseerd op 9 beoordelingen.

Heel prettige op de persoon gerichte training/coaching

9/10

Een op de persoon gerichte training/coaching via rollenspel meer inzicht in eigen
denkwijze. Resultaat beter luisteren, niet te snel oordelen en beter
communiceren. Goede trainingen, deskundige trainers en informatief

- Zelfstandig bestuursorgaan (zbo)

Persoonlijke coaching

10/10

Een betere bewustwording hoe dingen werken in communicatie. Ik vond Martijn Jongkind prettig, duidelijk en inspirerend. Jammer dat het voorbij is!

- Zorginstelling

Maatwerk coaching/training

8/10

De coaching, analyses van gesprekken spraken mij het meest aan.
De training wordt aangepast aan jou en niet andersom.

- VUmc

Persoonlijk en gericht

10/10

Het is heel persoonlijk en richt zich specifiek op je eigen situatie. Trainer/coach is duidelijk opzoek naar het probleem van cursist en speelt hier goed op in.

- Notariskantoor E&L

Goed resultaat

9/10

Ik ben meer bewust gemaakt van mijn eigen valkuilen en tools aangereikt om daarmee om te gaan. De rollenspellen maken het heel expliciet, dat waardeerde ik daarom heel erg. Maar werkte vooral zo goed om dat het in deze training hand in hand ging met de theorie en de aangereikte handvatten. De trainers hadden de juiste balans tussen uitleg en oefening / rollenspelen. Het gaat om de cursist die er uit moet halen wat er uit te halen is. Dat werkt het beste. Hoewel ik met beetje scepsis er in stapte heeft het me ontzettend veel opgeleverd. Ik raad deze training aan vanwege de resultaten die het oplevert.

- Waterbedrijf

Persoonlijke coaching

8/10

De toepasbaarheid en de coaching 1 op 1 is fijn en direct in de praktijk te brengen. Ik zou deze coaching aanraden aan alle te hard werkende personen die even een reset knopje moeten hebben, alleen jij kan het zelf veranderen.

- Woonstichting Etten-Leur

Persoonlijke coaching en training in één

10/10

Op verzoek van mijn teamleider een 1 op 1 coaching/training gedaan. Vooraf was ik sceptisch of dit nu wel iets voor mij was. Ik ben namelijk eigenzinnig en eigenwijs. Het is mij eerlijk gezegd 100% meegevallen. Na 5 sessies lukt het mij om veel beter te luisteren in plaats van direct te reageren. Ik zet meer tact in. De grootste winst is dat ik nu heel anders kijk naar moeilijke gesprekken, ik kies nu veel vaker voor een samenwerkingsstijl. Martijn en Chris dank je wel!

- Gemeente in Brabant

10/10

Ik heb inmiddels meerdere keren persoonlijke coaching van Martijn mogen ontvangen. Zijn enthousiaste persoonlijkheid en de manier waarop hij mensen kan doorgronden zijn zeer effectief zowel persoonlijk als werkgerelateerd. Zijn trainingen zijn zeer goed voorbereid en hulpzaam. Zeker doen!

- Brandbank

persoonlijke benadering

8/10

Ik heb enige tijd terug een coaching met Martijn Jongkind gedaan. Een goede ervaring, met een persoonlijke benadering. Je merkt dat de coachingsgesprekken flexibel ingevuld worden, aangepast aan de specifieke behoefte!

-

Deel jouw ervaring