Incompany training 'Groepsopvang en debriefing na heftige incidenten'

In de maatwerktraining ‘Groepsopvang en debriefing na heftige incidenten’ leert u welke randvoorwaarden essentieel zijn voor een goede en veilige debriefing. U ontvangt concrete richtlijnen voor groepsopvang/debriefing. U weet hoe u omgaat met emoties van de medewerkers en het effect ervan op uzelf. U krijgt inzicht in het verwerkingsproces na een aangrijpende gebeurtenis. U oefent verder met verschillende gesprekstechnieken in en voorafgaand aan de groepsdebriefing. U weet wanneer en naar wie u doorverwijst binnen (bijvoorbeeld BOT) en buiten uw organisatie. De incompany training zal uiteraard in overleg aangepast worden naar uw werksituatie. 

Jongkind Training & Coaching incompany maatwerk

Thema 'Debriefing na heftige incidenten' individueel ontwikkelen?

Wanneer u (of een collega) zich individueel, in plaats van met collega's, wil ontwikkelen op het thema 'Debriefing na heftige incidenten' is een 1 op 1 training of coaching een effectief alternatief.

Competenties 'Groepsopvang en debriefing'

In de 'Groepsopvang en debriefing' ontwikkelen de deelnemers onder meer de competenties

  • Coachen
  • Luisteren
  • Mondelinge vaardigheid
  • Sociabiliteit

Resultaat training 'Groepsopvang en debriefing' 

Na de training 'Groepsopvang en debriefing' weet u hoe u de groepsopvang voor uw team goed begeleid. En hoe u ervoor zorgt dat u na het heftige incident de medewerkers niet aan hun lot overlaat. U kunt krachtige technieken inzetten om de debriefing goed en veilig te laten verlopen. 

Neem contact op voor:

Bekijk de andere trainingen binnen het thema 'Agressie en Bedrijfsopvang' of ga naar het totale trainingsoverzicht.