Incompany training 'Intervisie opzetten'

In de maatwerktraining ‘Intervisie opzetten’ ontdekken uw medewerkers de kracht van intervisie. Na een korte introductie met toepassingsmogelijkheden en theorie starten we met het toepassen van de intervisiestructuur aan de hand van een werkgerelateerd dilemma. Intervisie werkt aan persoonlijk en onderling vertrouwen, de medewerkers geven elkaar concrete handvatten voor het ingebrachte dilemma. Daarnaast ontwikkelen de medewerkers vraag- en luistertechnieken en ontdekt het team haar eigen oplossend vermogen. Na afloop van de intervisie, reflecteren de deelnemers op de eigen rol tijdens de intervisie en krijgen ze daarbij feedback. De incompany training passen we in overleg aan, toegespitst op de werksituatie binnen uw organisatie.

Jongkind Training & Coaching incompany maatwerk

Thema 'intervisie opzetten' individueel ontwikkelen?

Wanneer u (of een collega) zich individueel, in plaats van met collega's, wil ontwikkelen op het thema 'intervisie opzetten' is een 1 op 1 training of coaching een effectief alternatief.

Competenties training 'Intervisie opzetten'

In de training 'Intervisie opzetten' ontwikkelen de deelnemers onder meer de competenties

  • Coachen
  • Luisteren
  • Probleemanalyse
  • Zelfontwikkeling

Resultaat training 'Intervisie opzetten'

Na de training 'Intervisie opzetten' weten uw medewerkers hoe een intervisie sessie succesvol verloopt en hoe zij zich tijdens de intervisie het beste kunnen opstellen in zowel de rol van begeleider, deelnemer als inbrenger van het dilemma. De intervisiegroep(en) zijn na afloop in staat om zelfstandig en periodiek intervisie bijeenkomsten te organiseren. Zelflerende intervisieteams dragen direct bij aan een zelflerende organisatie. Ook een zelflerende organisatie worden met behulp van intervisie?

Neem contact op voor:

Bekijk de andere trainingen in het trainingsoverzicht of neem direct contact op.