web analytics

Training Operationeel leidinggeven

Wilt u beter leiderschap op de werkvloer? In onze training leren operationeel leidinggevenden zoals teamleiders en supervisors beter met hun rol om te gaan.

Operationeel leidinggeven, een koorddans

Training Operationeel leidinggeven Jongkind Training CoachingKent uw organisatie ook operationeel leidinggevenden, zoals: teamleiders, supervisors of meewerkende voormannen? Eigenlijk opereren zij tussen twee werelden.
Enerzijds zijn zij aanspreekpunt voor het hogere management als verantwoordelijke voor de werkvloer. Anderzijds sturen zij deze werkvloer juist aan... zonder alle bevoegdheden van het management.
Wilt u ze dus handvatten bieden zodat ze goed balanceren bij deze koorddans? Lees dan even verder!

De visie van Jongkind Training & Coaching

In de training leren cursisten verschillende interventies toe te passen bij verschillende situaties. Heeft een cursist bijv. een zachte hand, maar vraagt de situatie om regie? Dan biedt Jongkind Training & Coaching hiervoor alternatieven en andersom.
Immers, soms is het juist wel functioneel voor een teamleider als die sturend leiding geeft. Jongkind Training & Coaching traint dan ook zowel in het resultaat- als mensgericht leidinggeven.

'Operationeel leidinggeven' individueel ontwikkelen?

Wanneer u (of een collega) zich liever individueel, in plaats van samen met collega's, wil ontwikkelen op het thema 'Operationeel leidinggeven' is een 1 op 1 training of coaching een effectief alternatief.

Klanten beoordelen deze training gemiddeld met een 8,5/10
Gebaseerd op 9 beoordelingen.

Praktisch leidinggeven op een leuke manier

9/10

Ik heb nu zekerder gevoel bij gesprekken, handvaten voor beter time-management. Heldere uitleg, veel praktijkvoorbeelden. Je leert veel op een leuke manier

- Star SHL

Beter worden in coachingsgesprekken

9/10

Veel geleerd over positieve benadering willen/kunnen van assistenten. Goede voorbeeldtrainingen gedaan om beter te worden in coachingsgesprekken. In alle opzichten een hele fijne leerzame training. Met veel persoonlijke aandacht. Voor iedereen die veel in aanraking komt met begeleiding en omgaat met veel collega's.

- Dierenkliniek Echt

Zeer leerzame training

8/10

Zeer leerzame training gehad. Doordat het een aantal sessies waren konden we tussentijds oefenen met de handvaten die we hadden gekregen en dit in de volgende sessie weer bespreken en oefenen in gesprekken, heel verhelderend. Ook de andere deelnemende teamleden hebben het als zeer leerzaam ervaren.

- dierenkliniek Hoogveld
↑ ervaringen inklappen

Weer mooie technieken geleerd

10/10

Er was veel ruimte voor eigen inbreng. Veel bruikbare punten meegekregen. Vooral de gegeven tips en adviezen over de juiste manier van feedback geven bij bijv. een niet goed functionerende medewerker en slecht nieuws gesprekken.

- BSO

Coachen als leidinggevende

8/10

Veel handvatten gekregen die ik goed kan gebruiken in de praktijk. Goede oefeningen en voorbeelden. Rustige en duidelijke uitleg door trainer Martijn.

- HR servicedesk

Coachen (training on the job)

8/10

Training was leerzaam en goed voorbereid. Het belang van coachen is bij mezelf weer op de kaart gezet door middel van de Training Coaching on the job.

- Telegraaf Media Groep

Training Coaching

8/10

Tijdens training door middel van praktische tips meer inzicht gekregen hoe je je mensen nog beter kan coachen. Trainer houdt tempo erin, maar laat ook ruimte over voor vragen.

- TMG

Trainers: fijn en open houding!

8/10

Prettige sfeer, open communicatie, geen vast programma ruimte voor eigen inbreng. Aansprekend zowel de rollenspellen als de theorie (alles dus, haha!).

- Buitenschoolse opvang

vertrouwd en kundig

10/10

Inzicht gekregen in gesprekstechnieken, verbeterpunten en valkuilen. Inzicht in situationeel leidinggeven. Trainers waren prettig in de omgang, vertrouwd en kundig.

-

Deel jouw ervaring

Heeft een training operationeel leidinggeven resultaat?

Cursisten die deze training voltooien, die:

  • coachen hun uitvoerend personeel beter.
  • leren taken te delegeren, hun rolverdeling is helderder en meer efficiënt. 
  • leren groepsgericht leiding te geven.
  • luisteren naar hun personeel en houden het moreel op de vloer hoger. 

En u geeft uw organisatie hiermee een professionele boost.

Trainingen: gericht en betrokken

Jongkind Training & Coaching coacht uw medewerker. En komt dus niet even binnen om belerend te vertellen hoe uw mensen het moeten doen.
Voorafgaand aan de training werken wij daarom met intakes. Hierin peilen wij hoe uw operationeel leidinggevenden denken en werken. Alleen zo weten wij als trainer waar wij moeten aansturen en adviseren. Zo is de training raak.

Bent u het er met ons over eens dat deze training meer doet voor uw werkvloer? Maak dan een vrijblijvende afspraak, via de button: