Deelnemers worden op een praktische wijze getraind in het effectief communiceren met leveranciers. De juiste snaar raken is bepalend in een gesprek. Deelnemers leren 'in control’ te zijn in een gesprek. We trainen de deelnemers in de wijze waarop doelstellingen kunnen worden bereikt door te denken vanuit gezamenlijke belangen. U leert nog effectiever communiceren. 

Jongkind Training & Coaching incompany maatwerk

Doelgroep Masterclass Leveranciersgesprekken

  • Overheid 
  • Bedrijfsleven
  • Zorg
  • Onderwijs

Globaal programma Masterclass

  • Effectief en assertief communiceren
  • Slechten van de communicatiemuur
  • Wegnemen van persoonlijke belemmeringen om een gesprek succesvol te voeren
  • De B.A.A.S. zijn over de samenwerking met de leverancier
  • Ontdekken van de voorkeursstijl en de te ontwikkelen stijl in leveranciersgesprekken
  • Praktijkoefening met acteur inclusief direct toepasbare tips en uitgebreide nabespreking

Werkwijze Masterclass Leveranciersgesprekken

Vooraf inventariseren we de individuele leerbehoefte van elke deelnemer zodat we in de training daar maximaal op in kunnen spelen. Na praktisch toepasbare theorie gaan we aan de slag met herkenbare praktijksituaties. We gebruiken deze praktijkcases om constructief feedback te geven op de eigen aanpak. Aan de hand van een concrete tip ervaren de deelnemers direct meer succes in het leveranciersgesprek. Het einde van de training gebruiken we voor de borging in de dagelijkse praktijk.

Resultaat Masterclass Leveranciersgesprekken

De Masterclass is afgestemd op de praktijk. De training is bedoeld voor facilitaire (contract) managers die direct of indirect te maken hebben of krijgen met Contractmanagement op tactisch of strategisch niveau. De masterclass is ook geschikt als vervolgtraining op de Open Training Contractmanagement. De training is uniek doordat de oefeningen gebaseerd zijn op realistische praktijkcases. De trainingsacteur is één van de adviseurs van Sense FM. 

Datum & kosten Masterclass

De Masterclass Leveranciersgesprekken wordt in op aanvraag gegeven. Tijdsduur van 09.00 uur tot 16.30 uur. De kosten voor deze training bedragen € 595,- excl. BTW per persoon. Inclusief materiaal, accommodatie, lunch en verteer. Download hier de leaflet: Masterclass Leveranciersgesprekken.

Neem contact op voor:

Bekijk de andere trainingen in het trainingsoverzicht of neem direct contact op.

Trainers Masterclass Leveranciersgesprekken

Anton J. Daamen MFM (1964) | Adviseur, eigenaar en docent Sense FM
Anton verzorgt voor Sense FM uiteenlopende adviesopdrachten, zoals aanbestedingen voor facilitaire diensten (o.a. catering), contractmanagement, quick scans, inkoopbeleid en –optimalisatie, conceptontwikkeling, optimaliseren en professionaliseren van facilitaire dienstverlening en Interim opdrachten. Anton studeerde HBO-FD Facilitaire Dienstverlening, Nima A en Master of Facility Management aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Drs. Wim van der Meer (1970) | Adviseur, eigenaar en docent Sense FM
Wim verzorgt voor Sense FM uiteenlopende adviesopdrachten, zoals beheervorm analyse, benchmarking, SLA implementatie, aanbestedingen en contractmanagement. Wim studeerde aan de Hogere Hotelschool en Bedrijfskunde aan Business Universiteit Nyenrode.

Martijn Jongkind (1975) | Trainer, coach en eigenaar Jongkind Training & Coaching 
Martijn heeft ervaring als trainer en coach in de non-profit sector bij ondermeer gemeenten, goede doelen, veiligheidsregio’s, ziekenhuizen en diverse onderdelen van de rijksoverheid. Behalve voor de non-profit sector werkt Martijn ook voor accountantskantoren, adviesbureaus, organisaties in het bank- verzekeringswezen, productiebedrijven, groothandel en retailorganisaties. Martijn studeerde Vrijetijdsmanagement aan NHTV internationale Hogeschool Breda en leerde het trainers- en coachvak via de Academie voor Counselling en Coaching en De Galan School voor Training.

Neem contact op voor:

Bekijk de andere trainingen in het trainingsoverzicht of neem direct contact op.