Incompany training 'Opvang na een heftige gebeurtenis'

In de maatwerktraining ‘Opvang na een heftige gebeurtenis’ leert u vanuit uw waarneming een gesprek op gang te brengen. U weet hoe u omgaat met emoties van de medewerker en het effect ervan op uzelf. U krijgt inzicht in het verwerkingsproces na een aangrijpende gebeurtenis. U oefent met verschillende vaardigheden in (vervolg-)gesprekken. U weet wanneer en naar wie u doorverwijst binnen en buiten uw organisatie. De incompany training zal in overleg aangepast worden aan uw werksituatie. 

Jongkind Training & Coaching incompany maatwerk

'Opvang na een heftige gebeurtenis' individueel ontwikkelen?

Wanneer u (of een collega) zich individueel, in plaats van met collega's, wil ontwikkelen op het thema 'Opvang na een heftige gebeurtenis' is een 1 op 1 training of coaching een effectief alternatief.

Competenties 'Opvang na een heftige gebeurtenis'

In de 'Opvang na een heftige gebeurtenis' ontwikkelen de deelnemers onder meer de competenties

  • Coachen
  • Luisteren
  • Mondelinge vaardigheid
  • Sociabiliteit

Resultaat training 'Opvang na een heftige gebeurtenis'

Na de training 'Opvang na een heftige gebeurtenis' weet u hoe u de eerste acute opvang biedt aan uw medewerker. En hoe u ervoor zorgt dat u na de eerste opvang de medewerker niet aan zijn lot overlaat. U kunt krachtige coach-technieken inzetten om het welzijn van de medewerker weer te normaliseren.

Neem contact op voor:

Bekijk de andere trainingen binnen de thema's 'Management' of 'Agressie en Bedrijfsopvang' of ga naar het totale trainingsoverzicht.