Incompany teamtraining feedback geven en ontvangen

Training van de maand ´Teamtraining en feedback´ Jongkind Training CoachingIn de 'Teamtraining en feedback' leren medewerkers elkaar op een andere manier beter kennen. Ze oefenen niet alleen met feedback geven, maar juist ook met ontvangen. We staan stil bij 'Wat houd je tegen om feedback te geven en wat kan je het opleveren'. Ze ervaren uit welke pijlers effectief samenwerken bestaat. En verwerven inzicht in de aanwezige kwaliteiten en valkuilen in het team.

Teamtraining en feedback Jongkind Training & Coaching incompany maatwerk

Thema 'feedback geven en ontvangen' individueel ontwikkelen?

Wanneer u (of een collega) zich individueel, in plaats van met collega's, wil ontwikkelen op het thema 'feedback geven en ontvangen' is een 1 op 1 training of coaching een effectief alternatief.

Competenties 'Teamtraining en feedback'

Tijdens de 'Teamtraining en feedback' ontwikkelen de deelnemers onder meer de competenties:

  • Assertiviteit
  • Conflicthantering
  • Luisteren
  • Mondelinge vaardigheid
  • Samenwerken

Resultaat 'Teamtraining en feedback'

Na afloop van de incompany 'Teamtraining en feedback' is er meer onderling begrip, wat direct invloed heeft op de sfeer. U krijgt met elkaar handvatten om de sfeer van de training uit te bouwen in de dagelijkse praktijk. Het team werkt zelfstandiger en is meer proactief. De medewerkers werken als een TEAM: Together Everyone Achieves More.

Training van de maand

In mei 2024 is de training ´Teamtraining en feedback´ training van de maand. U ontvangt bij uw boeking 50% korting op het eerste dagdeel training. Lees verder over hoe u gebruik maakt van de 50% korting.

Neem contact op voor:

Bekijk de andere maatwerktrainingen binnen het thema 'Communicatie' of ga naar het totale trainingsoverzicht.