Talenten Motivatie Analyse

Jongkind Training & Coaching onderschrijft het principe dat mensen het meest gemotiveerd, effectief en succesvol zijn in hun baan, wanneer ze werk doen dat het dichtst bij hun ware aard ligt. Vanuit dit uitgangspunt zetten wij regelmatig de Talenten Motivatie Analyse (TMA) in. Los, maar ook regelmatig als onderdeel van talentmanagement en competentiemanagement. Jongkind Training & Coaching is gecertificeerd voor de TMA-methode (NIP erkend). Direct een TMA aanvragen.

Drijfveren, talenten en competenties

De TMA-methode maakt het mogelijk om op een objectieve en opbouwende wijze een diepgaande analyse te maken van uw drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden. De TMA talentenanalyse past Jongkind Training & Coaching succesvol toe bij zowel teamanalyses als persoonlijke ontwikkeling-, mobiliteit-, beroepskeuze-, reïntegratie- en selectievraagstukken

 

Achterhaal uw latent talent, motivatie en heb meer succes

 

Met de Talenten Motivatie Analyse brengen we meer dan 20 drijfveren en ruim 40 talenten uitvoerig in kaart. Ook krijgt u inzicht in uw al verworven competenties en de ontwikkelbaarheid van de overige competenties. De talentenanalyse neemt ongeveer een uur in beslag. De online vragenlijst bestaat uit stellingen of gedragsitems. U kiest steeds wat het best bij u past. Op genuanceerde wijze worden zo uw drijfveren ontrafeld. De uitkomsten van de talentenanalyse worden systematisch met elkaar in verband gebracht en geanalyseerd op elkaar versterkende en neutraliserende talenten.

 

Talenten Motivatie Analyse Jongkind Training Coaching

Rapportage positief en ontwikkelingsgericht

U ontvangt na een persoonlijk gesprek een rapportage die positief talent- en ontwikkelingsgericht is geformuleerd en u niet veroordeelt (de talentenanalyse is namelijk geen goed/fout test). Direct een TMA aanvragen of eerst de voorbeeldrapportage van de Talenten Motivatie Analyse (opent in nieuw venster) bekijken. Direct een TMA aanvragen bij Jongkind Training & Coaching.

Meer weten?

Jongkind Training & Coaching zet de TMA talentenanalyse succesvol in om medewerkers optimaal in te zetten en daarmee samen de organisatie te laten groeien. Neem contact op voor meer informatie of bekijk eerst de meer uitgebreide uitleg Talent Motivatie Analyse of vraag direct een TMA aan.

Meer informatie of interesse

Klanten beoordelen deze training gemiddeld met een 9/10 Gebaseerd op 4 beoordelingen.

Inzicht krijgen in jezelf

8/10

TMA geeft inzichten in talenten, valkuilen en no-go's. Zeer interessant. Ik wil dat ons team sterker wordt, is een doorlopend proces

- Vastgoedadviseur

Nieuwe baan met TMA!

10/10

Na de TMA bij Jongkind Training & Coaching is er veel gebeurd. Ik heb een nieuwe baan, waarvan ik denk dat deze heel goed bij mij past. Ik kan daar de komende jaren weer al mijn energie in kwijt! De inzichten uit de TMA en het coachgesprek daarna hebben mij daarbij enorm geholpen. Enorm bedankt daarvoor! Mede daardoor heb ik voor mij de juiste stap kunnen zetten.

- Rabobank

Inzicht in mezelf, duidelijk, prettig en zorgvuldig

8/10

Via Jongkind Training & Coaching heb ik de mogelijkheid gekregen een Talenten Motivatie Analyse te gaan doen. In een persoonlijk gesprek heeft Martijn Jongkind de resultaten op een duidelijke en prettige manier met mij besproken. Hij ging zorgvuldig in op mijn vragen en ik merkte dat hij veel kennis heeft van de insteek en inhoud van de vragenlijst. Het heeft mij meer inzicht gegeven in mezelf, erg bedankt!

- HilverZorg

TMA

10/10

Ik heb een talenten en motivatie test gedaan volgens de TMA methode. Nadat ik zelfstandig thuis de tests heb gemaakt, heb ik de resultaten met Martijn besproken. Martijn heeft met mij gestructureerd de uitslagen doorgenomen om deze concreet te maken. Dit heeft veel verduidelijkt en geeft mij concrete handvatten om mij professioneel verder te ontwikkelen.

- N.v.t.

Deel jouw ervaring