Persoonlijke coaching

U wilt zelf gecoacht worden. Of één van uw medewerkers heeft een individueel vraagstuk. Persoonlijke coaching is een krachtig instrument om in weinig tijd veel te bereiken.

Thema's voor persoonlijke coaching

Een greep uit de thema's voor persoonlijke coaching:

 • U zoekt een klankbord waarmee u kunt reflecteren op ontwikkelingen binnen uw bedrijf of afdeling.
 • U wilt zichzelf op individuele basis en in hoog tempo ontwikkelen in uw functie als leidinggevende of vakinhoudelijke professional.
 • U wilt belemmeringen in uw functioneren onderzoeken en effectiever leren functioneren.
 • U wilt één of meerdere competenties gericht ontwikkelen.
 • U vraagt zich af of uw loopbaanontwikkeling aansluit bij uw wensen.
 • U wilt beter leren omgaan met stress en spanningen.
 • U wilt het beste uit uzelf halen en u zoekt een coach om u daarbij te begeleiden.

Uitgangspunten bij persoonlijke coaching

Aangezien elke coaching een individueel traject is, is geen enkele coaching hetzelfde. Jongkind Training & Coaching hanteert wel een aantal uitgangspunten:

 • Alles wat u in de coachingssessies bespreekt, is vertrouwelijk.
 • De coach gelooft dat de oplossing bij de ander aanwezig is.
 • De coach begeleidt en legt niet op.
 • U bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud. De coach is verantwoordelijk voor het proces.

 

Na een persoonlijk intakegesprek eventueel aangevuld met de Talenten Motivatie Analyse (TMA) volgt het plan van aanpak. De meeste coachingstrajecten duren kort. We werken in de persoonlijke coaching namelijk naar zelfstandigheid in plaats van afhankelijkheid.

Meteen een goede start maken? Neem contact op voor een intakegesprek of meer informatie. Of lees verder over onze aanpak en kernwaarden.

Meer informatie of interesse

Klanten beoordelen deze training gemiddeld met een 9/10 Gebaseerd op 12 beoordelingen.

Heel prettige op de persoon gerichte training/coaching

9/10

Een op de persoon gerichte training/coaching via rollenspel meer inzicht in eigen
denkwijze. Resultaat beter luisteren, niet te snel oordelen en beter
communiceren. Goede trainingen, deskundige trainers en informatief

- Zelfstandig bestuursorgaan (zbo)

Persoonlijke coaching: veel tips en tops gekregen

8/10

Praktische en leuke training. Heel concreet en zeer ervaren trainer. Ik heb veel tips en tops gekregen.

- Kinderopvang

Top persoonlijke coaching

10/10

Mij sprak het meeste aan: hoe je je eigen belang kan overbrengen. De persoonlijke coaching was op maat en met inhoud. Werd persoonlijk gegeven. Al mijn vragen zijn beantwoord.

- Kinderopvang

Fijne en rustige trainer tijdens persoonlijke training

9/10

Geleerd dat ik me meer mag openstellen. Het persoonlijke aspect van de training sprak me aan, en het niet vasthouden aan vooraf geplande onderwerpen. Een fijne en rustige trainer, werd alle tijd voor mij genomen.

- Bedrijf in Amersfoort

Persoonlijke coaching

10/10

Een betere bewustwording hoe dingen werken in communicatie. Ik vond Martijn Jongkind prettig, duidelijk en inspirerend. Jammer dat het voorbij is!

- Zorginstelling

Maatwerk coaching/training

8/10

De coaching, analyses van gesprekken spraken mij het meest aan.
De training wordt aangepast aan jou en niet andersom.

- VUmc

Persoonlijk en gericht

9/10

Het is heel persoonlijk en richt zich specifiek op je eigen situatie. Trainer/coach is duidelijk opzoek naar het probleem van cursist en speelt hier goed op in.

- Notariskantoor E&L

Persoonlijke coaching

9/10

Ik ben meer bewust gemaakt van mijn eigen valkuilen en tools aangereikt om daarmee om te gaan. De rollenspellen maken het heel expliciet, dat waardeerde ik daarom heel erg. Maar werkte vooral zo goed om dat het in deze training hand in hand ging met de theorie en de aangereikte handvatten. De trainers hadden de juiste balans tussen uitleg en oefening / rollenspelen. Het gaat om de cursist die er uit moet halen wat er uit te halen is. Dat werkt het beste. Hoewel ik met beetje scepsis er in stapte heeft het me ontzettend veel opgeleverd. Ik raad deze training aan vanwege de resultaten die het oplevert.

- Waterbedrijf

Persoonlijke coaching

8/10

De toepasbaarheid en de coaching 1 op 1 is fijn en direct in de praktijk te brengen. Ik zou deze coaching aanraden aan alle te hard werkende personen die even een reset knopje moeten hebben, alleen jij kan het zelf veranderen.

- Woonstichting Etten-Leur

Persoonlijke coaching en training in één

10/10

Op verzoek van mijn teamleider een 1 op 1 coaching/training gedaan. Vooraf was ik sceptisch of dit nu wel iets voor mij was. Ik ben namelijk eigenzinnig en eigenwijs. Het is mij eerlijk gezegd 100% meegevallen. Na 5 sessies lukt het mij om veel beter te luisteren in plaats van direct te reageren. Ik zet meer tact in. De grootste winst is dat ik nu heel anders kijk naar moeilijke gesprekken, ik kies nu veel vaker voor een samenwerkingsstijl. Martijn en Chris dank je wel!

- Gemeente in Brabant

Persoonlijke coaching

10/10

Ik heb inmiddels meerdere keren persoonlijke coaching van Martijn mogen ontvangen. Zijn enthousiaste persoonlijkheid en de manier waarop hij mensen kan doorgronden zijn zeer effectief zowel persoonlijk als werkgerelateerd. Zijn trainingen zijn zeer goed voorbereid en hulpzaam. Zeker doen!

- Brandbank

persoonlijke benadering

8/10

Ik heb enige tijd terug een coaching met Martijn Jongkind gedaan. Een goede ervaring, met een persoonlijke benadering. Je merkt dat de coachingsgesprekken flexibel ingevuld worden, aangepast aan de specifieke behoefte!

-

Deel jouw ervaring