web analytics

Training Functionerings- en beoordelingsgesprekken

Het is weer tijd voor de gesprekken uit de beoordelingscyclus. Of u staat op het punt een nieuwe beoordelingssystematiek in te voeren. Als u de verschillende gespreksverslagen leest, heeft u het gevoel dat de leidinggevende en de medewerker er nog niet (altijd) uithalen wat er in zit. Tijd voor een training 'Functionerings- en beoordelingsgesprekken'.

Medewerkers ervaren de 'verplichte' gesprekken als niet nuttig of als beperkt nuttig. De leidinggevenden vinden de HR-gesprekscyclus vooral veel tijd kosten. De juiste toepassing van de beoordelingssystematiek heeft direct invloed op het rendement en plezier van uw medewerkers, het grootste kapitaal, binnen uw organisatie. Speciaal hiervoor heeft Jongkind Training & Coaching de training 'Functionerings- en beoordelingsgesprekken' ontwikkeld.Training Functionerings- en beoordelingsgesprekken Jongkind Training Coaching

Incompany training 'Functionerings- en beoordelingsgesprekken'

De maatwerktraining ‘Functionerings- en beoordelingsgesprekken’ gaat in op het nut en de noodzaak van deze gesprekken. U krijgt antwoord op vragen als Hoe voert u deze gesprekken goed? Hoe omzeilt u bekende en onbekende valkuilen? En hoe motiveert u uw medewerkers om actief deel te nemen aan deze gesprekken? De training is maatwerk. Voordat we de training ontwikkelen, voeren we eerst intakegesprekken. Deze aanpak is een voorwaarde om echt aan te sluiten bij uw organisatie.

'Functionerings- en beoordelingsgesprekken' voeren individueel ontwikkelen?

Wanneer u (of een collega) zich individueel, in plaats van samen met collega's, wil ontwikkelen op het thema 'Functionerings- en beoordelingsgesprekken' is een 1 op 1 training of coaching een effectief alternatief.

Competenties training 'Functionerings- en beoordelingsgesprekken'

In de training 'Functionerings- en beoordelingsgesprekken' ontwikkelen de deelnemers onder meer de competenties

  • Coachen
  • Delegeren
  • Leidinggeven
  • Luisteren
  • Oordeelsvorming

Resultaat training 'Functionerings- en beoordelingsgesprekken'

Uw leidinggevenden zijn na de incompany training in staat om de functionerings- en beoordelingsgesprekken in te zetten als een krachtig instrument om medewerkers te motiveren en daarmee de afdelingsdoelen echt te realiseren. De zelfreflectie en de proactiviteit van uw medewerkers nemen toe. U heeft eerlijke en onderbouwde beoordelingen die gedegen input vormen voor de keuzes in uw personeelsbeleid.

Klanten beoordelen deze training gemiddeld met een 8,5/10
Gebaseerd op 11 beoordelingen.

Functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken

8/10

Ik raad deze training aan als er binnen een organisatie veel communicatieproblemen/-uitdagingen zijn. Trainers staan overal voor open zijn relax en duidelijk.

- Koffiemax

Meer inzicht in valkuilen

8/10

Meer inzicht in valkuilen in (slecht nieuws) gesprekken en de invloed die je als gesprekspartner hierin hebt om hierin te sturen. Heel fijn in procesbegeleiding. We komen tot de kern, mede omdat er een ‘neutraal’ persoon om terug te pakken en houding/gedrag te benoemen.

- Koffiemax

Leidinggeven

9/10

Deze training heeft mij een handvat gegeven om in de toekomst beter leiding te gaan geven. Gesprek met acteur sprak me erg aan. Kwaliteit van de training was goed, duidelijke rustige uitleg.

- Thermobile
↑ ervaringen inklappen

Veel tips

9/10

Veel tips en ervaring meegekregen. Onderdeel van lief naar lef sprak me aan, evenals het oefenen met beoordelingsgesprekken. Ik vond het een hele goede, duidelijke, leerzame training.

- in Breda

Praktijkgericht

9/10

De training voldeed aan de verwachting. Trainer speelde goed in op de praktijk en hield goed rekening met het niveau van de deelnemers.

- Thermobile

Eerlijke beoordeling

9/10

Tijdens de training geleerd om een goede eerlijke beoordeling te geven, te communiceren en feedback te geven.

- Thermobile

Tips functioneringsgesprekken

8/10

Aantal tips meegekregen v.w.b. smart doelen stellen. Elke training is kennistoename.

- Industrieel bedrijf

Inzicht in Functioneringsgesprekken

8/10

Beter inzicht in het houden van B en F gesprekken. Trainers gaven heldere toelichting en persoonlijke benadering.

- Industrieel bedrijf

Professionele training functionerings- en beoordelingsgesprekken

8/10

In relatief korte tijd veel behandeld. Zinvolle tijdbesteding. Duidelijke uitleg, professionele trainers.

- In Breda

tools en tricks voor het beter voeren van functioneringsgesprekken

8/10

Hoe voer ik een gesprek? Welke valkuilen zijn er en hoe blijf ik daar uit? Goede training om Individueel en als bedrijf zijn we een stuk beter in staat deze gesprekscyclus in te gaan.

- Thermobile

Verschil tussen beoordeling- en functioneringsgesprek

8/10

Handvatten voor houden gesprekken en inzicht in verschil beoordeling – functionering. Trainers hadden kennis van zaken, praktijkgerichte training, praktische invulling gezien de beperkte tijd.

- Thermobile

Deel jouw ervaring

Neem contact op voor:

Bekijk de andere trainingen binnen het thema 'Management' of ga naar het totale trainingsoverzicht.