Coaching on the job

Los of als aanvulling op een training of workshop biedt Jongkind Training & Coaching 'Coaching on the job' aan. Deze vorm van individuele coaching is geschikt voor zowel medewerkers als leidinggevenden. Bij 'Coaching on the job' heeft de gecoachte (coachee) het doel, om op een persoonlijke wijze gericht vaardigheden en competenties verder te ontwikkelen.

'Coaching on the job' is een vorm van individuele coaching, waarbij de coach u op uw werkplek coacht. De coach analyseert uw werksituatie en koppelt dit aan de vraag van u als coachee.

Coaching on the job Jongkind Training Coaching

Traject 'Coaching On the job'

Met behulp van 'Coaching on the job' ontwikkelt u zich in een korte tijd op een manier die bij u past. Na een persoonlijk intakegesprek eventueel aangevuld met de Talenten Motivatie Analyse (TMA) volgt in samenspraak het plan van aanpak. De meeste coachingstrajecten duren kort. We werken in de 'Coaching on the job' namelijk naar zelfstandigheid in plaats van afhankelijkheid. Pas wanneer u akkoord hebt gegeven op het plan van aanpak starten we de coaching.

 

Aanpak 'Coaching on the job'

Jongkind Training & Coaching verzorgt op uw eigen werkplek de 'Coaching on the job'. Dat kan op kantoor en/of tijdens een presentatie of vergadering zijn. De coach observeert u tijdens uw werk en u krijgt feedback op uw werkwijze in 'face-to-face' en/of telefonische gesprekken. Samen reflecteren we op uw gedrag en werken we aan het verbeteren van uw prestaties. Daarnaast maken we uw kwaliteiten en ongebruikte mogelijkheden inzichtelijk.

Met 'Coaching on the job' werkt u concreet aan het realiseren en het vasthouden van de door u gewenste doelen. Het coachingstraject richt zich op het onderzoeken en benutten van uw (ongebruikte en onbekende) mogelijkheden. U leert belemmerende gedachten om te buigen naar helpende gedachten om zo uw doelen ook blijvend te realiseren. Tussentijds bespreken we of we nog op koers liggen en waar nodig passen we de aanpak aan. Het doel blijft het gewenste resultaat ook daadwerkelijk te realiseren.

Voordelen

  • problemen zijn snel zichtbaar, waardoor we eerder concrete resultaten behalen
  • u werkt tijdens de 'Coaching on the job' gewoon door
  • het kost uw manager of leidinggevende nauwelijks tijd
  • de coach geeft heel praktijkgerichte en praktisch toepasbare feedback

Mogelijkheden ´Coaching on the job´

Inzet mogelijkheden bij 'Coaching on the job':

  • verbeteren van de onderlinge communicatie en de communicatie met prospects en (interne) klanten 
  • vergroten van inzicht in uw tijdsbesteding en de effectiviteit van uw tijdsindeling
  • verbeteren van specifieke resultaten van medewerkers en/of leidinggevenden

Meer weten of de mogelijkheden voor uw specifieke situatie bespreken? Neem dan contact op voor meer informatie. Of lees verder over onze kernwaarden.

Meer informatie of interesse

Klanten beoordelen deze training gemiddeld met een 8/10 Gebaseerd op 3 beoordelingen.

Training in coachen on the job

8/10

Training was leerzaam. Goede handvaten en weer het belang van coachen op de kaart gezet. Trainer was goed voorbereid, helder verhaal.

- TMG

Training coaching on the job

8/10

We hebben als management meer inzicht gekregen hoe je je mensen nog beter kan coachen. Praktische tips.

- Telegraaf

Coachen als leidinggevende

8/10

Veel goede handvatten gekregen die ik goed kan gebruiken in de praktijk. Rustige en duidelijke uitleg, informeel en vriendelijk.

- TMG

Deel jouw ervaring