Training van de maand ´Training Resultaatgericht leidinggeven´ Jongkind Training CoachingHerkent u bijvoorbeeld die ene medewerker die u niet mee krijgt? Die zijn verantwoordelijkheid niet neemt of regelmatig de kont tegen de krib gooit? Of de medewerker die regelmatig vastloopt en u om hulp blijft vragen. U merkt dat uw stijl van leidinggeven niet altijd effectief is. Uw energie dreigt af te nemen. Speciaal hiervoor heeft Jongkind Training & Coaching de training 'Resultaatgericht leidinggeven' ontwikkeld.

Incompany training 'Resultaatgericht leidinggeven'

De maatwerktraining ‘Resultaatgericht leidinggeven’ is voor de leidinggevende die functionerings- en beoordelingsgesprekken voert. Deze incompany training geeft meer diepgang in uw rol als leidinggevende. U krijgt praktische handvatten om uw stijl afhankelijk van de situatie effectief in te zetten. U verliest daarbij de mens achter de medewerker niet uit het oog. U oefent verschillende soorten gesprekken met een trainingsacteur. U krijgt daarbij niet alleen praktische feedback over hoe u uw effectiviteit verhoogt, maar u wordt ook bewust van uw sterke kanten.Training Resultaatgericht leidinggeven Jongkind Training & Coaching incompany maatwerk

'Resultaatgericht leidinggeven' individueel ontwikkelen?

Wanneer u (of een collega) zich individueel, in plaats van samen met collega's, wil ontwikkelen op het thema 'Resultaatgericht leidinggeven' is een 1 op 1 training of coaching een effectief alternatief.

Competenties training 'Resultaatgericht leidinggeven'

In de training 'Resultaatgericht Leidinggeven' ontwikkelen de deelnemers onder meer de competenties

  • Coachen
  • Delegeren
  • Groepsgericht leidinggeven
  • Leidinggeven
  • Luisteren
  • Ontwikkelen van medewerkers
  • Resultaatgerichtheid

Resultaat training 'Resultaatgericht leidinggeven'

Na de training 'Resultaatgericht leidinggeven' staat u meer in uw kracht. Het leidinggeven kost u minder moeite en u heeft meer plezier om met uw team de gestelde doelen te halen. Wilt u ook resultaatgericht aan de slag?

Training van de maand

In juli 2024 is de training ´Training Resultaatgericht leidinggeven´ training van de maand. U ontvangt bij uw boeking 50% korting op het eerste dagdeel training. Lees verder over hoe u gebruik maakt van de 50% korting.

Neem contact op voor:

Bekijk de andere trainingen binnen het thema 'Management' of ga naar het totale trainingsoverzicht.