web analytics

Training Resultaatgericht leidinggeven

U zoekt een training 'Resultaatgericht leidinggeven'? U bent al enige tijd leidinggevende. Over het algemeen gaat dat goed. U wilt echter nog meer resultaat, zonder de mens uit het oog te verliezen. 

Herkent u bijvoorbeeld die ene medewerker die u niet mee krijgt? Die zijn verantwoordelijkheid niet neemt of regelmatig de kont tegen de krib gooit? Of de medewerker die regelmatig vastloopt en u om hulp blijft vragen. U merkt dat uw stijl van leidinggeven niet altijd effectief is. Uw energie dreigt af te nemen. Speciaal hiervoor heeft Jongkind Training & Coaching de training 'Resultaatgericht leidinggeven' ontwikkeld.

Incompany training 'Resultaatgericht leidinggeven'

Training resultaatgericht leidinggeven Jongkind Training CoachingDe maatwerktraining ‘Resultaatgericht leidinggeven’ is voor de leidinggevende die functionerings- en beoordelingsgesprekken voert. Deze incompany training geeft meer diepgang in uw rol als leidinggevende. U krijgt praktische handvatten om uw stijl afhankelijk van de situatie effectief in te zetten. U verliest daarbij de mens achter de medewerker niet uit het oog. U oefent verschillende soorten gesprekken met een trainingsacteur. U krijgt daarbij niet alleen praktische feedback over hoe u uw effectiviteit verhoogt, maar u wordt ook bewust van uw sterke kanten.

'Resultaatgericht leidinggeven' individueel ontwikkelen?

Wanneer u (of een collega) zich individueel, in plaats van samen met collega's, wil ontwikkelen op het thema 'Resultaatgericht leidinggeven' is een 1 op 1 training of coaching een effectief alternatief.

Competenties training 'Resultaatgericht leidinggeven'

In de training 'Resultaatgericht Leidinggeven' ontwikkelen de deelnemers onder meer de competenties

  • Coachen
  • Delegeren
  • Groepsgericht leidinggeven
  • Leidinggeven
  • Luisteren
  • Ontwikkelen van medewerkers
  • Resultaatgerichtheid

Resultaat training 'Resultaatgericht leidinggeven'

Na de training 'Resultaatgericht leidinggeven' staat u meer in uw kracht. Het leidinggeven kost u minder moeite en u heeft meer plezier om met uw team de gestelde doelen te halen. Wilt u ook resultaatgericht aan de slag?

Klanten beoordelen deze training gemiddeld met een 8,5/10
Gebaseerd op 8 beoordelingen.

Vertrouwd en kundig

10/10

Inzicht gekregen in gesprekstechnieken, verbeterpunten en valkuilen. Inzicht in situationeel leidinggeven. Trainers waren prettig in de omgang, vertrouwd en kundig.

-

Beter worden in coachingsgesprekken

9/10

Veel geleerd over positieve benadering willen/kunnen van assistenten. Goede voorbeeldtrainingen gedaan om beter te worden in coachingsgesprekken. In alle opzichten een hele fijne leerzame training. Met veel persoonlijke aandacht. Voor iedereen die veel in aanraking komt met begeleiding en omgaat met veel collega's.

- Dierenkliniek Echt

Zeer leerzame training

8/10

Zeer leerzame training gehad. Doordat het een aantal sessies waren konden we tussentijds oefenen met de handvaten die we hadden gekregen en dit in de volgende sessie weer bespreken en oefenen in gesprekken, heel verhelderend. Ook de andere deelnemende teamleden hebben het als zeer leerzaam ervaren.

- dierenkliniek Hoogveld
↑ ervaringen inklappen

Trainers: fijn en open houding!

8/10

Prettige sfeer, open communicatie, geen vast programma ruimte voor eigen inbreng. Aansprekend zowel de rollenspellen als de theorie (alles dus, haha!).

- Buitenschoolse opvang

Weer mooie technieken geleerd

10/10

Er was veel ruimte voor eigen inbreng. Veel bruikbare punten meegekregen. Vooral de gegeven tips en adviezen over de juiste manier van feedback geven bij bijv. een niet goed functionerende medewerker en slecht nieuws gesprekken.

- BSO

Coachen als leidinggevende

8/10

Veel handvatten gekregen die ik goed kan gebruiken in de praktijk. Goede oefeningen en voorbeelden. Rustige en duidelijke uitleg door trainer Martijn.

- HR servicedesk

Coachen (training on the job)

8/10

Training was leerzaam en goed voorbereid. Het belang van coachen is bij mezelf weer op de kaart gezet door middel van de Training Coaching on the job.

- Telegraaf Media Groep

Training Coaching

8/10

Tijdens training door middel van praktische tips meer inzicht gekregen hoe je je mensen nog beter kan coachen. Trainer houdt tempo erin, maar laat ook ruimte over voor vragen.

- TMG

Deel jouw ervaring

Neem contact op voor:

Bekijk de andere trainingen binnen het thema 'Management' of ga naar het totale trainingsoverzicht.