Over ons

Jongkind Training & Coaching heeft een brede ervaring. Wij doen dit al meer dan 10 jaar succesvol en bovendien met veel plezier.

Oprichter

Jongkind Training & Coaching - Martijn Jongkind

Martijn Jongkind trainer - coach - adviseur

Na een ruime ervaring als senior trainer, coach en adviseur bij diverse opdrachtgevers heeft Martijn Jongkind in 2011 Jongkind Training & Coaching opgericht. In 2014 heeft hij Focus Trainingen overgenomen. Gecombineerd meer dan 30 jaar ervaring in ontwikkeling van professionals via trainingen, workshopscoaching en troaching.

Uitgeleerd?

In de loop van de tijd heeft hij meer dan 4.500 deelnemers één of meer dagen getraind en/of gecoacht. Deze ervaring neemt nog elke week toe en houdt hem scherp in zijn vak als trainer en coach. 'Ik ben een mens; dus niet perfect en ook nooit uitgeleerd!'

Non-profit

Jongkind Training & Coaching heeft veel ervaring in de non-profit sector bij onder meer gemeenten, goede doelen, GGZ, jeugdbescherming, waterschappen, veiligheidsregio’s, ziekenhuizen, universiteiten en diverse onderdelen van de rijksoverheid.

Profit

Behalve voor de non-profit sector werken wij ook voor accountantskantoren, adviesbureaus, organisaties in het bank- en verzekeringswezen, installatie- en productiebedrijven, groothandel en retail organisaties.

Een greep van organisaties waar Jongkind voor traint en coacht treft u hier(opent in nieuw venster). Bekijk de branches waar wij voor werken of de ervaringen van anderen over Jongkind Training & Coaching.

 

Partners

Voor een optimaal resultaat werken hij samen met onder meer collega-trainers, coaches, adviseurs, dagvoorzitters en trainingsacteurs.

Ook effectiever gedrag realiseren?

Wilt u advies hoe u effectiever gedrag realiseert voor uzelf en/of anderen? Neemt u dan contact op of bekijk het aanbod.

Meer informatie of interesse