U wilt zelf gecoacht worden. Of één van uw medewerkers heeft een individueel vraagstuk. Coaching is een krachtig instrument om in weinig tijd veel te bereiken.

Jongkind Training & Coaching biedt u vier verschillende vormen van coaching aan:

Deze coachingsvormen zijn los of in combinatie met elkaar in te zetten. Elk coachingstraject is bij Jongkind Training & Coaching vanzelfsprekend maatwerk.

Coachingsthema's; Persoonlijke coaching

Een greep uit de thema's:

 • U zoekt een klankbord waarmee u kunt reflecteren op ontwikkelingen binnen uw bedrijf of afdeling.
 • U wilt zichzelf op individuele basis en in hoog tempo ontwikkelen in uw functie als leidinggevende of vakinhoudelijke professional.
 • U wilt belemmeringen in uw functioneren onderzoeken en effectiever leren functioneren.
 • U wilt één of meerdere competenties gericht ontwikkelen.
 • U vraagt zich af of uw loopbaanontwikkeling aansluit bij uw wensen.
 • U wilt beter leren omgaan met stress en spanningen.
 • U wilt het beste uit uzelf halen en u zoekt een coach om u daarbij te begeleiden.

Uitgangspunten bij coaching

Aangezien elke coaching een individueel traject is, is geen enkele coaching hetzelfde. Jongkind Training & Coaching hanteert wel een aantal uitgangspunten:

 • Alles wat u in de coachingssessies bespreekt, is vertrouwelijk.
 • De coach gelooft dat de oplossing bij de ander aanwezig is.
 • De coach begeleidt en legt niet op.
 • U bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud. De coach is verantwoordelijk voor het proces.

Na een persoonlijk intakegesprek eventueel aangevuld met de Talenten Motivatie Analyse (TMA) volgt het plan van aanpak. De meeste coachingstrajecten duren kort. We werken in de coaching namelijk naar zelfstandigheid in plaats van afhankelijkheid.

Meteen een goede start maken? Neem contact op voor een intakegesprek of meer informatie. Of lees verder over onze aanpak en kernwaarden.

Meer informatie of interesse

Klanten beoordelen deze training gemiddeld met een 9/10 Gebaseerd op 7 beoordelingen.

Persoonlijke coaching

10/10

Een betere bewustwording hoe dingen werken in communicatie. Ik vond Martijn Jongkind prettig, duidelijk en inspirerend. Jammer dat het voorbij is!

- Zorginstelling

Maatwerk coaching/training

8/10

De coaching, analyses van gesprekken spraken mij het meest aan.
De training wordt aangepast aan jou en niet andersom.

- VUmc

Persoonlijk en gericht

10/10

Het is heel persoonlijk en richt zich specifiek op je eigen situatie. Trainer/coach is duidelijk opzoek naar het probleem van cursist en speelt hier goed op in.

- Notariskantoor E&L

Persoonlijke coaching

8/10

De toepasbaarheid en de coaching 1 op 1 is fijn en direct in de praktijk te brengen. Ik zou deze coaching aanraden aan alle te hard werkende personen die even een reset knopje moeten hebben, alleen jij kan het zelf veranderen.

- Woonstichting Etten-Leur

Persoonlijke coaching en training in één

10/10

Op verzoek van mijn teamleider een 1 op 1 coaching/training gedaan. Vooraf was ik sceptisch of dit nu wel iets voor mij was. Ik ben namelijk eigenzinnig en eigenwijs. Het is mij eerlijk gezegd 100% meegevallen. Na 5 sessies lukt het mij om veel beter te luisteren in plaats van direct te reageren. Ik zet meer tact in. De grootste winst is dat ik nu heel anders kijk naar moeilijke gesprekken, ik kies nu veel vaker voor een samenwerkingsstijl. Martijn en Chris dank je wel!

- Gemeente in Brabant

Persoonlijke coaching

10/10

Ik heb inmiddels meerdere keren persoonlijke coaching van Martijn mogen ontvangen. Zijn enthousiaste persoonlijkheid en de manier waarop hij mensen kan doorgronden zijn zeer effectief zowel persoonlijk als werkgerelateerd. Zijn trainingen zijn zeer goed voorbereid en hulpzaam. Zeker doen!

- Brandbank

persoonlijke benadering

8/10

Ik heb enige tijd terug een coaching met Martijn Jongkind gedaan. Een goede ervaring, met een persoonlijke benadering. Je merkt dat de coachingsgesprekken flexibel ingevuld worden, aangepast aan de specifieke behoefte!

-

Deel jouw ervaring