Waarom troaching het beste uit u haalt

Met troaching gaan wij intensief aan het werk met uw ontwikkeling of dat van een individuele medewerker, teamleider of leidinggevende. Troaching is een combinatie van onze inhoudelijke trainingen met de kwalitatieve individuele begeleiding die u van ons mag verwachten. 

Martijn Jongkind - incompany maatwerk training coaching

Blog van Martijn Jongkind trainer, coach en oprichter van Jongkind Training & Coaching en eigenaar van Focus Trainingen. Hij verhoogt met plezier de effectiviteit van professionals. LinkedIn profiel

Troaching werkt als er in een korte tijd veel moet worden bereikt. Inhoudelijk behandelen wij met een deelnemer 1-op-1 onderwerpen die wij normaliter in onze trainingen bespreken. Dat betekent dat wij meerdere thema's uit verschillende trainingen kunnen behandelen: zoals time management en leidinggeven. Zodat een deelnemer nog beter professioneel presteert door een maatgerichte aanpak waarin vragen meteen worden beantwoord. Troaching van Jongkind Training & Coaching heeft een gemiddelde review score van 9,0!

Voordelen van Troaching

Groot voordeel voor een deelnemer is dat hij of zij alle aandacht krijgt tijdens het proces. De trainer-coach merkt groei meteen op en stuurt bij waar dat nodig is. Daarbij is troaching uitermate geschikt voor het geval dat een training in groepsverband niet past in de agenda. Of als een groepsdynamiek het proces in de weg te staat. Troaching staat voor korte sessies met een gericht resultaat. Nog meer voordelen leest u hier

Een deelnemer na afloop over het verschil tussen een groepstraining open inschrijving en troaching:

'Het verschil tussen een confectiepak en een maatpak, tegen een zeer concurrerend tarief en slechts beperkte tijdsinvestering'.

Met troaching gaan wij intensief aan het werk met uw ontwikkeling of dat van een individuele medewerker, teamleider of leidinggevende.

Met troaching gaan wij intensief aan het werk met uw ontwikkeling of dat van een individuele medewerker, teamleider of leidinggevende.

Doen en ervaren

Wij werken afhankelijk van het thema regelmatig met een trainingsacteur. Hij of zij is er in het troaching-traject om inzichten uit te proberen en een spiegel voor te houden. Soms spannend, maar deelnemers ervaren deze sessies achteraf altijd als zeer waardevol. 

Onderwerpen Troaching

De onderwerpen waarin Jongkind Training & Coaching ‘troacht’ variëren, maar de deelnemer zelf of opdrachtgever bepaalt waar wij mee aan de gang gaan. Te denken valt aan trainingen op het gebied van constructiever leren feedback geven/ontvangen of op een effectieve manier op meerdere niveaus medewerkers te begeleiden/managen als leidinggevende. Nog veel meer is mogelijk, kijk voor een complete lijst aan trainingen in ons aanbod.

Jongkind Training & Coaching peilt de behoeften en levert een maatgericht uitdagend programma, afgestemd op uw ambitie en ontwikkeling. Heeft u vragen of belangstelling? Laat het ons weten waar u zich in wil ontwikkelen en Jongkind Training & Coaching gaat graag persoonlijk met u aan de slag.

Meer informatie of interesse