Voordelen incompany training

Wilt u meerdere medewerkers binnen uw organisatie trainen? Overweeg dan zeker een incompany training. Een incompany training is niet alleen flexibel, efficiënt en goedkoper. Het is ook een effectieve manier van trainen. Jongkind Training & Coaching is gespecialiseerd in incompany maatwerk trainingen of het nu gaat om één of meerdere groepen.

Incompany maatwerk trainingen Jongkind Training Coaching

 

5 Voordelen van een incompany training

De 5 voordelen van een incompany training ten opzichte van een open inschrijving training (open training) hebben wij voor u op een rij gezet:

1. Relevantie van de training:

Het programma van een maatwerk incompany training sluiten wij aan op de praktijk van uw medewerkers. In de oefensituaties en werkopdrachten herkennen de deelnemers meteen de situaties uit hun praktijk. De medewerkers zijn daardoor gemakkelijker in staat om het geleerde uit de training toe te passen. Deelnemers en leidinggevenden ervaren een incompany training als meer relevant dan een open training. Gemiddeld geven de deelnemers en opdrachtgevers onze incompany trainingen een beoordeling van een 9,1(!). Bekijk onze referenties

2. Deelnemersgemak en minimale kosten:

Een incompany training plannen we samen met u op een moment dat het u het best uitkomt. U kunt daarbij kiezen voor een ruimte bij u op kantoor of een externe accommodatie bij uw organisatie in de buurt. Medewerkers maken hierdoor geen extra reiskosten en hebben ook geen extra reistijd. Zo gaan gemak en reductie van kosten hand in hand bij incompany trainingen.

3. Kosteneffectief:

U betaalt per training in plaats van per persoon. Zo haalt u veel meer rendement uit uw investering. Vanaf twee tot drie deelnemers is een incompany traject bij Jongkind Training & Coaching vaak al voordeliger dan losse inschrijvingen bij een open training. 

4. Werk uit handen: 

Zelf training geven? Bij een incompany training hoeft uzelf geen training te ontwerpen, een medewerker op te leiden tot trainer, het trainingsmateriaal te ontwikkelen en ook nog te maken. Dat werk neemt Jongkind Training & Coaching allemaal graag voor u uit handen. Dit is namelijk precies ons specialisme. Wij zijn er goed in, we hebben de ervaring en vinden het fijn om u dit werk uit handen te nemen. Toch liever eigen medewerkers inzetten als trainer? Bekijk dan onze 'Training train de interne trainer'.

5. Een hechter team:

Een bijkomend voordeel van een incompany training is dat een team na afloop hechter samenwerkt. De deelnemers zijn zich bewust van de inhoud en spreken elkaar daarop makkelijker aan. Ze spreken namelijk 'dezelfde taal'. Jongkind Training & Coaching heeft om dit proces te ondersteunen de hulpmiddelen Actiepunten en Actiepost opgezet. Wij leggen u graag uit hoe deze hulpmiddelen werken in een persoonlijk gesprek en/of maatwerk offerte. Neem contact op!

Onze incompany trainingen

Genoeg voordelen dus om te kiezen voor een incompany training. Voor de uitvoering kiest u uit één of een combinatie van trainingsthema's. Bekijk hieronder ons incompany aanbod. Aangezien wij maatwerk leveren, is deze lijst met trainingen niet compleet. Staat uw training of onderwerp er niet tussen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Incompany maatwerk trainingen Jongkind Training Coaching

Management:

Persoonlijke ontwikkeling:

Commercieel:

Klantgericht:

Communicatie:

Agressie en Bedrijfsopvang:

Facility Management trainingen:

Overig:

Wilt u advies hoe u effectiever gedrag realiseert voor uzelf en/of anderen? Neem dan contact op of bekijk de coachings.

Meer informatie of interesse