Wij bestaan 5 jaar en geven een training cadeau

Jongkind Training & Coaching bestaat in 2016 vijf jaar. Om dit te vieren geven wij een training naar keuze cadeau. En om het extra leuk te maken, mag u aangeven aan wie. Deze actie is inmiddels afgelopen, u kunt geen organisaties meer nomineren.

Wie verdient er volgens u een training?

Wie kan volgens u een training naar keuze goed gebruiken? Die ene stichting of het goede doel dat u een warm hart toedraagt? Of juist die afdeling met weinig budget? Of gewoon de eigen afdeling/organisatie, omdat jullie al zo lang op deze training wachten? De keuze is aan u! 
Beschrijf waarom u vindt dat zij in aanmerking komen voor een kosteloze training van Jongkind Training & Coaching. Uit de inzendingen kiezen we de origineelste/beste reden. Wie nomineert u? Vul het formulier onderaan deze pagina in.

Wat geeft u weg?

Krijg een training naar keuze cadeau

Een training van 2 dagdelen in 2016. U kiest het thema uit het onderstaande trainingsaanbod van Jongkind Training & Coaching. Wij verzorgen de training inclusief materialen, de winnaar de trainingsruimte (op eigen kantoor is mogelijk). Het aantal deelnemers bedraagt minimaal 4 maximaal 8.

Welke trainingen kunt u weggeven?

Maak een keuze uit de onderstaande selectie van 25 trainingen uit het totale aanbod van Jongkind Training & Coaching. Voor een beschrijving van het trainingsthema klikt u op de naam van de training.

Management trainingen:

Persoonlijke ontwikkeling:

Commerciële trainingen:

Klantgerichtheidstrainingen:

Communicatie trainingen:

Agressie en Bedrijfsopvang:

Overige trainingen:

Aanmeldformulier: Wie geeft u een training cadeau?

 Deze actie is inmiddels afgelopen u kunt geen organisaties meer nomineren. 

Actievoorwaarden

  • U geeft toestemming om tweemaal per jaar onze nieuwsbrief te ontvangen (afmelden kan altijd).
  • U kunt slechts eenmaal een organisatie en/of afdeling nomineren.
  • Geef uw nominatie voor 13 september 2016 aan ons door.
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Deze actie delen?

Gebruik onderstaande sociale media knoppen om deze actie te delen. Hoe meer originele inzendingen, hoe meer kans de genomineerden maken.

Meer informatie of interesse