Hieronder treft u antwoord op de vraag:

Hoe via Rabobank GROW een Talenten Motivatie Analyse (TMA) doen?

Hieronder vindt u het antwoord op de vraag:

Hoe via Rabobank GROW een Talenten Motivatie Analyse (TMA) doen?

Antwoord:

Heel makkelijk via ons. Medewerkers van de Rabobank ontvangen jaarlijks een Persoonlijk Ontwikkelbudget (GROW-budget). Werkt u bij de Rabobank en wilt u uw persoonlijk ontwikkelingsbudget Time2Grow inzetten voor een Talenten Motivatie Analyse (TMA)? Dan treft u in de GROW-catalogus deze mogelijkheid helaas niet aan. Wat nu?

Gelukkig is er goed nieuws

Het is wel degelijk mogelijk om toch uw ontwikkelbudget te gebruiken voor TMA en zo inzicht te krijgen in uw talenten en de ontwikkelbaarheid van verschillende competenties. Lees hier meer over de uitgebreide uitleg van TMA of bekijk de TMA FAQ. Bovendien breidt u alleen bij ons de TMA persoonlijkheidsanalyse kosteloos uit met een Beroepssectoren en Activiteiten Interesse Analyse (BAIA) en een Capaciteitenanalyse (CAPA) en altijd inclusief 2 uur uitgebreide toelichting en coaching bij uw ontwikkelingsvraag. Goed nieuws dus voor u als medewerker van de Rabobank. 

TMA via Time2Grow

Direct weten hoe u de TMA-instrumenten zelf via Time2Grow / persoonlijk ontwikkelbudget kunt doen, vraag dan een TMA persoonlijkheidsanalyse bij ons aan voor meer vrijblijvende informatie.

FAQ thema: Talenten Motivatie Analyse (TMA)

Meer vragen én antwoorden bij het thema: 'Talenten Motivatie Analyse (TMA)'

FAQ

Dit antwoord is onderdeel van de meest gestelde vragen (FAQ). Blijft u met een vraag zitten of wilt u liever persoonlijk contact, neemt u dan contact op. Wij helpen u graag!

Terug naar het overzicht van veel gestelde vragen.

Meer informatie of interesse