Hieronder treft u antwoord op de vraag:

Wat is de TMA 360 graden-feedback analyse?

Hieronder vindt u het antwoord op de vraag:

Wat is de TMA 360 graden-feedback analyse?

Antwoord:

De TMA 360 graden-feedback analyse is een onderdeel van de TMA-methode. Deze analyse genereert niet enkel feedback op gedrag van bijvoorbeeld alleen een leidinggevende of een collega. Maar juist van verschillende personen/rollen rondom de betreffende medewerker/centrale persoon.

Denk daarbij aan feedback van directe collega's, leidinggevende, medewerkers, (interne) klanten, leveranciers en de beoordeelde persoon zelf. Het doel is een zo breed en daarmee eerlijk mogelijk beeld te schetsen van het huidige gedrag in een werksituatie vanuit verschillend perspectief. U heeft bij aanvraag van de 360 graden-feedback analyse de vrijheid om te kiezen wie in aanmerking komt om feedback te geven.

De TMA-methode faciliteert 360 graden-feedback op de competenties die binnen de TMA-methode gehanteerd worden. Hier vindt u een voorbeeldrapportage van 360 graden-feedback.

Wilt u de TMA-instrumenten zelf ervaren, vraag dan een TMA persoonlijkheidsanalyse aan of lees meer over TMA in de uitgebreide uitleg.

FAQ thema: Talenten Motivatie Analyse (TMA)

Meer vragen én antwoorden bij het thema: 'Talenten Motivatie Analyse (TMA)'

FAQ

Dit antwoord is onderdeel van de meest gestelde vragen (FAQ). Blijft u met een vraag zitten of wilt u liever persoonlijk contact, neemt u dan contact op. Wij helpen u graag!

Terug naar het overzicht van veel gestelde vragen.

Meer informatie of interesse