Hieronder treft u antwoord op de vraag:

Wat als de TMA-link niet (meer) werkt?

Hieronder vindt u het antwoord op de vraag:

Wat als de TMA-link niet (meer) werkt?

Antwoord:

U bent uitgenodigd om een of meer instrumenten van de TMA (Talenten Motivatie Analyse) in te vullen. De TMA testen zijn voor u online klaargezet en daarvoor heeft u een uitnodiging per e-mail ontvangen. Het TMA instrument is geschikt om in verschillende browsers (Chrome, Firefox, etc.) te werken op diverse apparaten; van desktop en laptop tot tablet en smartphone. Ook mag Android, IOS, Windows of Apple geen verschil maken. Mocht het om de een of andere manier niet lukken om de analyses te maken, probeert u dan s.v.p. een ander device of browser of start uw device opnieuw op. Blijft u problemen ervaren, bekijk dan onderstaande antwoorden of neemt direct contact met ons op.

TMA-uitnodiging gemist

Wanneer u de TMA-uitnodiging inclusief link niet (meer) heeft, neemt u dan contact met ons op. We sturen u na controle van het e-mailadres de uitnodiging opnieuw.

TMA na de deadline invullen

Het kan ook zijn dat de TMA niet meer openstaat, dit kan het gevolg zijn wanneer u de TMA na de deadline probeert in te vullen. Neemt u contact op, dan zullen wij in overleg bepalen welke mogelijkheden er zijn om de TMA nogmaals open te zetten en welke gevolgen dit heeft voor de bespreking met de TMA-professional.

FAQ thema: Talenten Motivatie Analyse (TMA)

Meer vragen én antwoorden bij het thema: 'Talenten Motivatie Analyse (TMA)'

FAQ

Dit antwoord is onderdeel van de meest gestelde vragen (FAQ). Blijft u met een vraag zitten of wilt u liever persoonlijk contact, neemt u dan contact op. Wij helpen u graag!

Terug naar het overzicht van veel gestelde vragen.

Meer informatie of interesse