Nieuwsbrief juli 2018

Jongkind Training & Coaching houdt haar klanten, deelnemers en andere geïnteresseerden twee maal per jaar op de hoogte van nieuws en acties in onze nieuwsbrief.

Lees hieronder de nieuwsbrief van juli 2018 of schrijf u onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief: Ontwikkeling staat centraal (juli 2018)

Ontwikkeling staat centraal: 'Wij zetten mensen in beweging'

Jongkind Training & Coaching heeft als doel mensen te ontwikkelen. In deze nieuwsbrief leest u o.a. de ervaringen van onze opdrachtgevers gemeente Breda en Terberg Benschop. Leest u tips over een hoe een training langdurig effect heeft en kunt u kans maken op een boek. Daarnaast wensen wij uiteraard iedereen een fijne zomer toe!

Heeft u vragen of wilt u meer uit uzelf of uw medewerkers halen?
Neem dan contact op.

Wat garandeert het langdurige effect van een training?

Wat garandeert het langdurige effect van een training?Want wellicht herkent u dit voorbeeld: tijdens de training doet iedereen mee, maar na een dag is er toch weer die terugval in oude patronen. Hoe leiden trainingen tot daadwerkelijke gedragsverandering? Lees de tips hoe het effect van een training blijft geborgd in dit blog.  

 

TMA teamdagen bij de JeugdbeschermingHoe kun je er echt zijn voor je collega's?

Dat kan middels zogenaamde Bedrijfs Opvang Teams (BOT), waarin speciaal opgeleide collega’s opvang bieden na een heftig incident. Zoals na een ongeluk of na fysiek of verbaal geweld. O.a. de gemeente Breda volgde bij ons de BOT-training.

Wat waren de ervaringen? Lees het in het interview met de initiatiefneemster van de gemeente Breda.

 

Trainingen bij Terberg BenschopTrainingen bij Terberg Benschop

In meer dan 100 landen levert het Nederlandse familiebedrijf Terberg uit Benschop zowel trekkers als tractors. Om verschil te blijven maken vertrouwden zij op Jongkind Training & Coaching. Zij daagden ons uit om van hun monteurs nog betere ambassadeurs te maken.
Wat was hun ervaring met de trainingen Professioneel Presenteren en Monteur als Ambassadeur? Dat vertelt Geert Bruggink, after sales manager bij Terberg in dit interview.

 

Elk kwartaal een boek naar keuzeElk kwartaal een boek

De winnares van het boek dit kwartaal is bekend. Gefeliciteerd Lisette! Het enige wat ze daarvoor heeft hoeven doen is ingeschreven staan voor de nieuwsbrief van Jongkind Training & Coaching en ons volgen op LinkedIn. Ze is op dit moment een keuze uit de HR-boeken aan het maken. Ook een HR-boek naar keuze ontvangen? Lees hier hoe u ook elk kwartaal kans maakt op een boek.

Nieuwsbrief archief

Eerdere nieuwsbrieven van Jongkind Training & Coaching vindt u in het nieuwsbrief archief.

Nieuwsbrief ontvangen

Wilt u onze nieuwsbrief met actuele acties en nieuws in het vervolg ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in (afmelden kan uiteraard altijd).

 * Verplicht veld

 

Meer informatie of interesse