Nieuwsbrief

Jongkind Training & Coaching houdt haar klanten, deelnemers en andere geïnteresseerden een aantal keer per jaar op de hoogte van nieuws en acties in onze nieuwsbrief.

Lees hieronder onze nieuwste nieuwsbrief. Schrijf u onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief: Wie gunt u een TMA-traject? (december 2023)

'Al 12,5 jaar gemotiveerd om het beste uit professionals te halen'

De laatste dagen van 2023 zijn alweer aangebroken. Jongkind Training & Coaching kijkt terug op een geweldig jaar. We mochten veel professionals ondersteunen bij hun ontwikkeling. Dat doen we nu al 12,5 jaar lang en altijd met veel plezier. 

In deze nieuwsbrief leest u hoe we ons jubileum met u 'vieren': U kunt iemand nomineren voor een TMA-traject. Wie gunt u dit? Ook steunen we het goede doel met een donatie.

Gun iemand een TMA inclusief coaching voor een geweldige start van 2024

Nomineer een collega, goede vriend(in), partner, of zelfs uzelf voor een TMA inclusief coaching om het nieuwe jaar goed te beginnen! Drie personen krijgen een TMA-traject.

Vertel ons waarom u vindt dat zij dit verdienen en start het jaar 2024 op een fantastische manier. Op onze website staat uitgelegd wat een TMA precies is en waarom die helpt in uw loopbaan. Gelijk nomineren doet u hier.

'Al 12,5 jaar gemotiveerd om het beste uit professionals te halen'

Martijn Jongkind: “Al ruim 12,5 jaar is mijn drijfveer het optimaliseren van professionele prestaties met plezier. Het draait altijd om het verbeteren van effectiviteit. Van leidinggeven tot timemanagement en van het deelnemen aan een BOT-team tot feedback geven en ontvangen, en nog veel meer. Het verschil tussen standaardtrainingen en écht maatwerk zit in onze persoonlijke aanpak en uitgebreide intakegesprekken. Iedere training of coaching is op maat gemaakt.”

Ook dit jaar donatie voor Edukans

Ook dit jaar schenken wij een bedrag per opdrachtgever aan Stichting Edukans. Waarom? Edukans is dé organisatie voor onderwijs in ontwikkelingslanden. Als trainingsbureau vinden wij ontwikkeling en onderwijs uiteraard heel belangrijk. Daarom ondersteunen wij deze organisatie. We bedanken ook iedereen die bij ons een training volgde in de vorm van een donatie per opdrachtgever. Lees er hier meer over.

Wat is ons waarderingscijfer?

Best trots zijn we op het gemiddelde waarderingscijfer van onze deelnemers. Vlak na een workshop of training vragen wij altijd om een evaluatieformulier in te vullen en dat mag ook anoniem. Een ongezouten mening wordt juist op prijs gesteld. Uit de ingevulde formulieren én de recensies op onze website blijkt dat deelnemers de dienstverlening waarderen met 4,6 uit 5. Bedankt!

Nieuwsbrief archief

Eerdere nieuwsbrieven van Jongkind Training & Coaching vindt u in het nieuwsbrief archief.

Nieuwsbrief ontvangen

Wilt u onze nieuwsbrief met actuele acties en nieuws in het vervolg ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in (afmelden kan uiteraard altijd).

 * Verplicht veld

 

Meer informatie of interesse