Hieronder treft u antwoord op de vraag:

Bieden jullie trainingen, coaching en workshops ook online aan?

Hieronder treft u antwoord op de vraag:

Bieden jullie trainingen, coaching en workshops ook online aan?

Antwoord:

Ja, wij bieden veel van onze maatwerk trainingen, workshopscoaching en troaching eveneens (gedeeltelijk) online aan. Tijdens de tijdelijke (gedeeltelijke) lockdown verhogen wij ook online en interactief de effectiviteit van élke professional. Leren en ontwikkelen gaat altijd door. Jongkind Training & Coaching biedt u switchgarantie van online naar offline. Deze garantie houdt in dat u tijdens een afgenomen traject van online sessies op een later en veilig moment kunt wisselen naar offline bijeenkomsten. Onze face to face trainingen en coaching zijn weer gestart per (1 juni 2020).

Online trainingen met Zoom en Skype

Zoom online training communicatieve vaardigheden Jongkind Training Coaching

Voor groepen maken wij gebruik van Zoom. Zoom is een cloudgebaseerde video-conferentie-service, hierdoor is er online live contact tussen deelnemers onderling, trainer en eventueel trainingsacteur mogelijk. Op deze manier benadert 'online trainen' in kleine groepen het meest onze persoonlijke offline werkwijze bij incompany trainingen. De software maakt het eveneens mogelijk om zowel plenair als eenvoudig in subgroepen interactief te werken aan vaardigheden. Een Powerpoint presentatie, pdf-document of een digitale flipover realtime delen en bespreken, is zo een fluitje van een cent. Voor coaching is Skype ook een goed alternatief om de fysieke afstand te overbruggen.

Wat heeft u nodig voor online training of coaching?

U hoeft voor alle genoemde software geen abonnement af te sluiten, wel heeft elke deelnemer een goede internetverbinding en minimaal een device (laptop, desktop, tablet of smartphone) met camera, geluid en microfoon nodig. De ervaring leert dat voor langere sessies een laptop of desktop de voorkeur heeft. Tot slot is het van belang dat u tijdens de online sessie niet gestoord wordt. Denk daarbij enerzijds aan e-mailberichten, pop ups en telefoontjes op uw device en anderzijds aan onderbrekingen in de ruimte waar u zit door bijvoorbeeld een collega of huisgenoot. Ziet u de online training dus op dezelfde wijze als een echte bijeenkomst of vergadering waarvoor u normaal gesproken echt bij elkaar komt.

Privacy bij online training en coaching

Privacy is ook bij het verzorgen van online training en coaching voor ons van groot belang. Wij zorgen er daarom voor dat de online bijeenkomsten uitsluitend toegankelijk zijn voor de uitgenodigde deelnemers door middel van een wachtwoord. Daarnaast controleert de trainer bij aanvang aan de hand van de presentielijst of alleen de genodigden aanwezig zijn. Wij gebruiken altijd de meest beschikbare recente versie van Zoom en Skype. Op deze manier zorgen wij voor een echt besloten bijeenkomst.

Behoefte aan aanvullende fysieke bijeenkomsten

Wij geloven in de mogelijkheden van leren op afstand door online bijeenkomsten. Tegelijkertijd vragen sommige situaties en onderdelen van trainingen soms voor meer écht contact en dus werkelijk bij elkaar komen. Wij krijgen die vraag ook van onze opdrachtgevers én deelnemers bij het ontwikkelen van 'soft skills'. Afhankelijk van de noodzaak en de mogelijkheden denk daarbij aan de '1,5 meter samenleving' zullen accommodaties moeten voldoen aan de richtlijnen en maatregelen rondom Covid-19 of zullen in sommige gevallen offline onderdelen van trainingen worden uitgesteld tot een later moment. Wij zullen ten alle tijden de geldende richtlijnen en maatregelen volgen. Uw veiligheid en die van anderen gaat altijd voor. Jongkind Training & Coaching biedt u switchgarantie van online sessies naar offline bijeenkomsten zodra dit mogelijk is. Lees ook: Onze face to face trainingen en coaching starten weer (per 1 juni 2020).

Meer weten over online trainen en coachen in uw situatie

Gaat u ook bij het ontwikkelen van professionals gebruik maken van leren op afstand door te Zoomen of te Skypen? Of wilt u meer weten over de omwisselgarantie? Neem contact op om de mogelijkheden voor online training of online coaching in uw situatie te bespreken.

FAQ thema: Geschikte training / coaching / troaching / workshop uitzoeken

Meer vragen én antwoorden bij het thema: 'Geschikte training / coaching / troaching / workshop uitzoeken'

FAQ

Dit antwoord is onderdeel van de meest gestelde vragen (FAQ). Blijft u met een vraag zitten of wilt u liever persoonlijk contact, neemt u dan contact op. Wij helpen u graag!

Terug naar het overzicht van veelgestelde vragen.

Meer informatie of interesse