Hieronder treft u antwoord op de vraag:

Wanneer gebruik maken van het STAP-budget of juist beter bewaren?

Hieronder treft u antwoord op de vraag:

Wanneer gebruik maken van het STAP-budget of juist beter bewaren?

Antwoord:

Het STAP-budget is in het leven geroepen door de overheid om uw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. STAP staat voor Stimulering van de ArbeidsmarktPositie en is simpelweg een subsidie voor scholing. Wanneer uw aanvraag en scholing voldoet aan alle voorwaarden is het periodiek mogelijk om in aanmerking te komen voor het beschikbare budget. Daarbij geldt bij elke aanvraagperiode Op = Op, hierop zijn geen uitzonderingen. Wanneer nu gebruik maken van het STAP-budget of juist beter bewaren?

Een nadelig gevolg van deze STAP-regeling is een wildgroei aan cursussen. Aangeboden door heel veel aanbieders, die vaak 'gratis' geld zien. Vervolgens vissen veel mensen die serieus gebruik willen maken van het STAP-budget achter het net. Zij kunnen niet op het gewenste tijdstip met de gekozen scholing starten. Daar was het STAP-budget vanzelfsprekend niet voor in het leven geroepen. Lees wat het Testpanel van het tv-programma Radar zegt: "STAP-budget: onvrede over kwaliteit, extra kosten en beschikbaarheid".

Bij Jongkind Training & Coaching is het gelukkig mogelijk om een training, TMA, coaching of troaching (training én coaching ineen) te volgen, zonder gebruik te hoeven maken van het STAP-budget. De ervaring leert dat werkgevers onze kwalitatieve dienstverlening waarderen en daarom deze volledig vergoeden. Het bijkomende voordeel is dat u niet hoeft te wachten én uw STAP-budget bewaart voor een toekomstige andere scholing.

Kortom bij ons behoudt u uw STAP-budget en start u gelijk met een volledig vergoede training, TMA, coaching of troaching. U kiest hierbij zelf het startmoment. Het STAP-budget gebruiken of beter dus bewaren? "Beter bewaren" zeiden de professionals die bij ons hun scholing deden. Welke keuze maakt u?

Bekijk ons volledige aanbod van:

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden.

FAQ thema: Acties en aanbiedingen

Meer vragen én antwoorden bij het thema: 'Acties en aanbiedingen'

FAQ thema: Geschikte training / coaching / troaching / workshop uitzoeken

Meer vragen én antwoorden bij het thema: 'Geschikte training / coaching / troaching / workshop uitzoeken'

FAQ

Dit antwoord is onderdeel van de meest gestelde vragen (FAQ). Blijft u met een vraag zitten of wilt u liever persoonlijk contact, neemt u dan contact op. Wij helpen u graag!

Terug naar het overzicht van veelgestelde vragen.

Meer informatie of interesse