Hieronder treft u antwoord op de vraag:

Wat is de achtergrond van jullie trainers

Hieronder treft u antwoord op de vraag:

Wat is de achtergrond van jullie trainers?

Antwoord:

Jongkind Training & Coaching werkt alleen met trainers die minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring hebben als trainer. Hierbij is het van belang dat de trainers zich blijven ontwikkelen en kritisch zijn op hun eigen functioneren. Kwaliteit is leidend. We monitoren dit doorlopend door middel van evaluaties met zowel deelnemers als opdrachtgevers.

Martijn Jongkind heeft in 2011, na meer dan vijf jaar ervaring als senior trainer, coach en adviseur bij diverse opdrachtgevers, Jongkind Training & Coaching opgericht. In 2014 heeft hij Focus Trainingen overgenomen. Zie zijn profiel op LinkedIn (opent in een nieuw venster).

Voor een optimaal resultaat werken wij samen met onder meer collega-trainers, coaches, adviseurs, dagvoorzitters en trainingsacteurs.

Wij geven TrainingenWorkshops, Coaching en Troaching in de volgende thema's (klik door voor meer informatie):

Het overzicht geeft u een beeld van onze thema's, aangezien wij maatwerk leveren is deze lijst niet compleet. Staat uw thema er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

FAQ thema: Geschikte training / coaching / troaching / workshop uitzoeken

Meer vragen én antwoorden bij het thema: 'Geschikte training / coaching / troaching / workshop uitzoeken'

FAQ

Dit antwoord is onderdeel van de meest gestelde vragen (FAQ). Blijft u met een vraag zitten of wilt u liever persoonlijk contact, neemt u dan contact op. Wij helpen u graag!

Terug naar het overzicht van veelgestelde vragen.

Meer informatie of interesse