Nieuwsbrief juni 2021

Jongkind Training & Coaching houdt haar klanten, deelnemers en andere geïnteresseerden een aantal keer per jaar op de hoogte van nieuws en acties in onze nieuwsbrief.

Lees hieronder de nieuwsbrief van juni 2021 en schrijf u onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief: Vier ons 10-jarig jubileum mee (juni 2021)

Jongkind Training & Coaching: 'Vier ons 10-jarig jubileum mee'

Jongkind Training & Coaching bestaat dit jaar 10 jaar! Tijd voor een feestje. Wij vieren ons jubileum graag samen met u en daarom trakteren we op toegangskaarten voor het Cobra museum, inclusief koffie en gebak.

Trakteren op toegangskaarten voor Cobra Museum

Een fijne aankondiging: de musea openen weer voor het publiek. Een versoepeling die voor veel mensen als geroepen komt. Wat extra leuk is dat wij een actie samen met het Cobra Museum in Amstelveen hebben.

Cobra Museum 5 maal 2 kaarten inclusief koffie en gebakAfgelopen jaar verzorgden we een training voor de vrijwilligers van het museum. Een mooi museum dat zeker een bezoek verdient. Daarom geven we een arrangement weg: 5 maal entreekaarten voor 2 personen inclusief koffie met gebak.

Beleeft u later dit jaar een leuke dag en bezoekt u de gloednieuwe tentoonstelling A Love Revolution met schilderijen van o.a. Frida Kahlo? Stuur dan een reply op deze mail. Of kijk op onze website voor verdere informatie.

Wie krijgt een boek naar keuze?

Why losing your job could be the best thing that ever happened to you. Auteur: Eleanor Tweddell

Zoals u wellicht weet, geven we eens per kwartaal een boek weg aan onze volgers. Deze keer viel Barbara Knoops in de prijzen. Dit zei ze: 'Aangenaam verrast was ik door het mailtje van Martijn dat ik geselecteerd was om een boek uit te kiezen. Na even zoeken ben ik gekomen op het boek: 'Why losing your job could be the best thing that ever happened to you', voor mij op dit moment zeer relevant, dus kijk er naar uit om eraan te beginnen. Nogmaals dank Martijn!'

Ook meedoen? Kijk dan op onze website.

 

Wat vinden onze cursisten van de trainingen?

Kinderdagverblijf Greenkidzz organiseert periodiek studiedagen voor al zijn pedagogisch medewerkers. Deze keer stond de studiedag in het teken van open communiceren en feedback. Waarbij het zowel gaat om feedback geven als ontvangen. Ons bureau gaf de training.

Locatiemanager Mimount vertelt enthousiast: 'Wij hebben voor ons kinderdagverblijf een maatwerk incompany training gevolgd van Jongkind Training & Coaching, in het kader van ‘communicatie en samenwerking’. De training was ontzettend leerzaam, afwisselend en met de nodige dosis humor. Het hele team heeft de training als geslaagd ervaren.' Meer op de website.

Onderzoek: Vooral trainingen persoonlijke ontwikkeling zijn populair

Onderzoek: Vooral trainingen en cursussen persoonlijke ontwikkeling zijn populairEen opvallende conclusie uit onderzoek door Intermediair onder de Nederlandse beroepsbevolking: de coronacrisis heeft de behoefte van mensen om zich te blijven ontwikkelen vergroot. Bijna een kwart van de respondenten tussen de 18 en 67 jaar heeft zich het afgelopen jaar laten bij- of omscholen. De helft van hen deed dit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling via trainingen en cursussen. ‘Jezelf blijven ontwikkelen is belangrijk en door de coronacrisis nog urgenter geworden’, zegt Madelon Meester, hoofdredacteur van Intermediair. Lees het artikel op onze website

Nieuwsbrief archief

Eerdere nieuwsbrieven van Jongkind Training & Coaching vindt u in het nieuwsbrief archief.

Nieuwsbrief ontvangen

Wilt u onze nieuwsbrief met actuele acties en nieuws in het vervolg ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in (afmelden kan uiteraard altijd).

 * Verplicht veld

 

Meer informatie of interesse