10 jaar Jongkind Training & Coaching, daarom trakteren wij!

Jongkind Training & Coaching bestaat dit jaar 10 jaar. Tijd voor een feestje. Een jubileum dat we graag met u vieren en daarom trakteren wij op toegangskaarten voor het Cobra museum inclusief koffie en gebak. Doet u mee?

Jongkind Training & Coaching 10 jaar

10 jaar Jongkind Training & Coaching

Vanaf 2018 is Jongkind Training & Coaching gevestigd in het centraal in Nederland gelegen Leusden. Het begon in 2011 vanuit Breda met incompany trainingen, workshops en coaching om de effectiviteit van professionals te verhogen. Professionals in alle soorten en maten. Van medewerkers en teamleiders die net startte met een nieuwe baan tot zeer ervaren medewerkers en leidinggevenden. We reisden af naar België tot Groningen en deden ons werk bij profit en non-profit organisaties, klein en groot. Dit zijn wij in de afgelopen jaren blijven doen en met steeds meer ervaring ook beter. De diversiteit aan opdrachten in combinatie met de verschillende branches blijft ons werk fijn en uitdagend maken. We zijn nog lang niet klaar met: 'Effectiviteit vergroten van élke professional'!  

Hartelijk dank

Via deze weg willen wij alle opdrachtgevers, deelnemers, coachees, trainers, acteurs en leveranciers hartelijk bedanken voor het gegeven vertrouwen en de fijne samenwerking. Op naar het volgende jubileum. 

Cobra Museum voor Moderne Kunst

Het Cobra Museum voor Moderne Kunst is één van de opdrachtgevers waar we afgelopen jaar trainingen verzorgden. Jongkind Training & Coaching geeft 5 maal 2 kaarten weg voor Frida Kahlo & Diego Rivera: A Love Revolution. Bezoek is inclusief koffie en gebak. Een bijzondere gelegenheid dus doe mee

Tentoonstelling Frida Kahlo & Diego Rivera: A Love Revolution

Het Cobra Museum toont voor het eerst in Nederland een bijzondere privécollectie met topkunst uit Mexico. Naast schilderijen van Frida Kahlo (Mexico, 1907-1954) en de andere Mexicaanse modernisten, is ook een selectie tekeningen en foto’s te zien. De tentoonstelling Frida Kahlo & Diego Rivera: A Love Revolution biedt de kans om de wereld van de wereldberoemde Mexicaanse modernisten te ontdekken.

Doet u mee?

Samen gezellig naar het Cobra Museum? Vul dan onderstaand formulier in.

Helaas deze actie is afgelopen. We hebben in het totaal 5 oud-deelnemers en andere geïnteresseerden blij kunnen maken met elk 2 kaarten inclusief koffie en gebak.

Regelmatig hebben wij acties voor (oud-)deelnemers, opdrachtgevers en andere geïnteresseerden. Als eerste op de hoogte zijn? Abonneer op onze nieuwsbrief.

Meer informatie of interesse