Nieuwsbrief juni 2017

Jongkind Training & Coaching houdt haar klanten, deelnemers en andere geïnteresseerden twee maal per jaar op de hoogte van nieuws en acties in onze nieuwsbrief.

Lees hieronder de nieuwsbrief van juni 2017 of schrijf u onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief: 'Nieuwe trend in persoonlijke ontwikkeling' (juni 2017)

Nieuwe trend in persoonlijke ontwikkeling

Wij geven 3 boeken weg. Verder leest u meer over een nieuwe trend in persoonlijke ontwikkeling.
En bent u nog op zoek naar een educatief teamuitje? Lees er meer over in deze nieuwsbrief.
Heftig incidenten op de werkvloer? Lees dan het artikel over BOT-training.

 

Nieuwe trend: Troaching

Nieuwe trend TroachingMet troaching gaan wij intensief aan het werk met uw ontwikkeling of dat van een individuele medewerker. Troaching is een combinatie van onze inhoudelijke trainingen met de kwalitatieve individuele begeleiding die u van ons mag verwachten. Wij merken dat steeds meer bedrijven voor deze vorm van individueel maatwerk kiezen. Lees hier waarom troaching het beste uit u haalt. 

 

 

Met uw team op zeilreis

Met uw team op zeilreisOp een zeilboot leert uw team elkaar anders kennen. Weg uit de alledaagse gang van zaken en - nog belangrijker – weg van de stress. Zo draagt een uitje op het water bij aan de teambuilding. Teveel zon, regenbui? Geen probleem, de zeilschepen waar wij mee samenwerken hebben ook gezellige binnenruimtes.

Al onze trainingen kunnen gegeven worden op een zeilboot. Bekijk ons aanbod!

 

 

wij geven 3 top-10 boeken weg Actie: wij geven 3 top-10 boeken weg

Volg Jongkind Training & Coaching op LinkedIn en maak elk kwartaal kans op een boek uit de managementboeken top-10. In juli 2017 geven wij zelfs 3 boeken weg!

De actie werkt heel gemakkelijk. U hoeft alleen maar Jongkind Training & Coaching te volgen op LinkedIn. Door één klik kunt u een boek winnen en leert u ons ook als trainingsinstituut beter kennen. Lees hier verder en ontdek waarom wij boeken weggeven.

 

 

Medewerkers praten makkelijker met hun collega dan op een sofa

Symposium en het belang van Bedrijfs Opvang TeamsWat is het belangrijk om na een hevig incident op de werkvloer collegiale opvang te regelen.

Het belang hiervan werd onderstreept bij het Symposium ‘Zorg voor de zorgprofessional’, waar Jongkind Training en Coaching ook aanwezig was. De relevantie van onze BOT-training (Bedrijfs Opvang Team) kwam hier heel duidelijk naar voren. Lees hier meer over het symposium en het belang van Bedrijfs Opvang Teams.

Nieuwsbrief archief

Eerdere nieuwsbrieven van Jongkind Training & Coaching vindt u in het nieuwsbrief archief.

Nieuwsbrief ontvangen

Wilt u onze nieuwsbrief met actuele acties en nieuws in het vervolg ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in (afmelden kan altijd).

 * Verplicht veld

 

Meer informatie of interesse