Jongkind Training & Coaching geeft top-10 boeken weg

Volg Jongkind Training & Coaching op LinkedIn en maak kans op een boek uit de managementboeken top-10. In juli 2017 geven wij zelfs 3 boeken weg.

De actie werkt heel gemakkelijk. U hoeft alleen maar Jongkind Training & Coaching te volgen (followen) op LinkedIn en te abonneren op onze nieuwsbrief. Door een paar klikken kunt u een boek winnen en leert u bovendien ons trainingsinstituut beter kennen.

Win een HR-boek naar keuze

Interesse voor persoonlijke ontwikkeling

Waarom geven wij boeken weg? Jongkind Training & Coaching deelt uw interesse als medewerker, leidinggevende of (HRM-) professional. Net als u zijn wij gefascineerd door de persoonlijke ontwikkeling van u of uw medewerkers. 

Om elkaar te inspireren persoonlijk te groeien, hebben wij ieder kwartaal deze wedstrijd. Hierin delen wij een managementboek uit, die u terugvindt in de managementboeken top-10, of een ander zakelijk boek naar keuze.

Komend kwartaal doet Jongkind Training & Coaching daar een schepje boven op. Wij geven maar liefst aan 3 volgers een boek naar keuze weg.

Dus volg volg (follow) Jongkind Training & Coaching op LinkedIn en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. U maakt vervolgens ieder kwartaal kans op een boek van uw keuze.

Meer informatie of interesse