Nieuwsbrief juni 2015

Jongkind Training & Coaching houdt haar klanten, deelnemers en andere geïnteresseerden twee maal per jaar op de hoogte van nieuws en acties in onze nieuwsbrief.

Lees hieronder de nieuwsbrief van juni 2015 of schrijf u onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief: 'We groeien! Groeit u ook?'

We groeien! Groeit u ook?

We groeien! Groeit u ook?

Jongkind Training & Coaching groeit na de overname van Focus Trainingen door. Er zijn naast bestaande ook een aantal grote trajecten gestart bij (nieuwe) klanten, meer in deze nieuwsbrief. Benieuwd hoe anderen onze dienstverlening ervaren? Lees de aanbevelingen en recensies van onze klanten. Korting op onze maatwerk incompany trainingen? Lees alvast meer over de 'Training van de Maand' juni.

Hier doen we het voor! 

training Omgaan met agressie en lastig gedragAfgelopen periode zijn er aan tal van trajecten gestart en sommigen inmiddels afgerond. Eén van deze trajecten is een training 'Omgaan met agressie' voor zo'n 70 deelnemers van één organisatie. Dit thema is op dit moment erg actueel onder dienst- en hulpverleners. Bij deze training zijn rollenspellen met een trainingsacteur ingezet. Een quote van één van de deelnemers:

'... Je krijgt tips die je daadwerkelijk in de praktijk kan toepassen en hierdoor zal ik zelfverzekerder gesprekken ingaan. Ik heb er echt iets aan gehad!' 

Daar doen we het voor!

Wat zeggen opdrachtgevers en deelnemers over ons?

ervaringen van klanten over de dienstverlening met Jongkind Training & CoachingBenieuwd naar de ervaringen van onze klanten met de dienstverlening van Jongkind Training & Coaching? Bekijk de aanbevelingen van onze opdrachtgevers. De opdrachtgever is één, u bent natuurlijk ook benieuwd naar wat de deelnemers zeggen. Kijk eens op deze pagina met recensies van deelnemers. Wilt u weten hoe Jongkind Training & Coaching professionals helpt het beste uit zich zelf te halen? Samen groeien, neem dan contact op. 

Bedrijfsuitje of training? De team zeilreis!Bedrijfsuitje of training?

Wij maken er een combinatie van door een training of workshop te geven aan boord van een zeilschip. Ontwikkelen terwijl je omringd bent door water, heerlijk eten en samenzijn met collega's.
Al onze trainingen en workshops kunnen wij aan boord van een schip uitvoeren. Wilt u ook ontwikkelen of groeien met uw team? Lees verder voor meer informatie en de mogelijkheden.

 

 

Training van de maand juniTraining van de maand

Als nieuwsbriefabonnee van ons willen we u hierbij graag als eerste op de hoogte stellen van de 'Training van de maand' juni. Tromgeroffel.....

U ontvangt in de maand juni korting op de training: Time management!!!

 

Nieuwsbrief archief

Eerdere nieuwsbrieven van Jongkind Training & Coaching vindt u in het nieuwsbrief archief.

Nieuwsbrief ontvangen

Wilt u onze nieuwsbrief met actuele acties en nieuws in het vervolg ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in (afmelden kan altijd).

 * Verplicht veld

 

Meer informatie of interesse