Training van de maand altijd 50% korting

Elke maand staat een andere maatwerk training van Jongkind Training & Coaching in de schijnwerpers. We noemen deze training de 'training van de maand'. Het thema wisselt maandelijks en u ontvangt altijd 50% korting op het eerste dagdeel training. Een overzicht van al onze maatwerk trainingen.

Thema 'Training van de maand' wisselt, altijd 50% korting Jongkind Training & Coaching

Hoe krijgt u de 50% korting?

Wanneer het thema van de 'training van de maand' in uw organisatie van toepassing is, neemt u contact met ons op en vraagt u een offerte aan onder vermelding van 'training van de maand'. Wanneer u de opdrachtbevestiging binnen 30 dagen ondertekent en de training binnen 60 dagen plaatsvindt, krijgt u 50% korting op het eerste dagdeel van de training. De 50% korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

Wat is de actuele 'training van de maand'?

Enthousiast geworden en benieuwd naar de actuele 'training van de maand'? Deze staat altijd op de homepage onder 'training van de maand'.Teamtraining en feedback geven en ontvangen Jongkind Training & Coaching 

Teamtraining en feedback

De eerste training van de maand bij aanvang van deze actie in 2014 was de ´Teamtraining en feedback´.  

Wilt u direct advies hoe u effectiever gedrag realiseert voor uzelf en/of anderen? Neemt u dan contact op of bekijk het aanbod.

Meer informatie of interesse