Nieuwsbrief december 2015

Jongkind Training & Coaching houdt haar klanten, deelnemers en andere geïnteresseerden twee maal per jaar op de hoogte van nieuws en acties in onze nieuwsbrief.

Lees hieronder de nieuwsbrief van december 2015 of schrijf u onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief: 'Wat een jaar!'

Wat een jaar!

Jongkind Training & Coaching sluit het jaar met een positief gevoel af. Wat is het jaar voorbij gevlogen. Het is daarom de hoogste tijd voor de laatste nieuwsbrief van dit jaar.

We kijken terug op een goed jaar met inspirerende trajecten voor mooie klanten. Kom kennismaken! Hoe? Bijvoorbeeld tijdens één van de gratis kennismakingsworkshops. Het individueel loopbaanbudget vervalt bijna, maar u bent nog niet te laat. En welke training is de laatste 'Training van de Maand' van dit jaar? U leest het in deze nieuwsbrief. 

We kijken uit naar het nieuwe jaar en we wensen iedereen een gezond en succesvol 2016 toe!

mooie klanten

Mooie klanten

2015 was voor ons een druk jaar waarin we grote trajecten hebben afgerond en gestart zijn met nieuwe en uitdagende trajecten. We zijn trots op ons mooie klantenbestand, dat uiteenloopt van commerciële organisaties tot gemeenten en van ZZP-ers tot multinationals.

gratis workshop kennismakingGratis kennismakingsworkshops

Kom kennismaken tijdens een gratis workshop. Gedurende één ochtend staat een bepaald thema centraal. U maakt tijdens de workshop kennis met de werkwijze van Jongkind Training & Coaching. In plaats van mooie woorden, kunt u onze aanpak zelf ervaren. Na afloop neemt u kennis en ervaring mee over het onderwerp. Daarnaast legt u contacten in het werkveld en uiteraard beantwoorden we uw vragen. Bekijk hier de planning van onze kennismakingsworkshops

Klanten Jongkind Training krijgen een coachingskalenderKlanten krijgen de Coachingskalender

Elk jaar ontvangen onze klanten de Coachingskalender. De Coachingskalenders bevatten tientallen tips om bijvoorbeeld een succesvol vervolg te geven aan een eerdere training. De Coachingskalender bevat een handige app en de mogelijkheid om elke dag een inspirerende spreuk in uw mailbox te ontvangen. Volgend jaar ook een Coachingskalender ontvangen? Bekijk hier ons aanbod.

 

Talenten Motivatie Analyse

Individueel loopbaanbudget vervalt op 1 januari 2016

U heeft nog maar een paar weken de tijd om uw individueel loopbaanbudget (ILB) in te zetten. Heeft u geen ILB-budget gekregen? Of heeft u uw budget al gebruikt? Gelukkig geeft Jongkind Training & Coaching u de kans om gratis inzicht te krijgen in uw talenten en persoonlijke drijfveren, inclusief een uitgebreide persoonlijke toelichting. Klik hier voor meer informatie.

Training van de maandTraining van de maand

Als nieuwsbriefabonnee willen we u graag op de hoogte brengen van de laatste 'Training van de maand' van dit jaar. U ontvangt deze maand korting op de training: Teamtraining en feedback. Lees hier hoe u voor deze korting in aanmerking komt.

 

Nieuwsbrief archief

Eerdere nieuwsbrieven van Jongkind Training & Coaching vindt u in het nieuwsbrief archief.

Nieuwsbrief ontvangen

Wilt u onze nieuwsbrief met actuele acties en nieuws in het vervolg ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in (afmelden kan altijd).

 * Verplicht veld

 

Meer informatie of interesse