Bijna 2016. Laat uw individueel loopbaanbudget niet vervallen!

U heeft nog maar een paar weken de tijd om uw individueel loopbaanbudget (ILB) in te zetten. Geen ILB-budget gekregen? Of heeft u uw budget al gebruikt? Gelukkig geeft Jongkind Training & Coaching iedereen de kans om gratis inzicht te krijgen in uw talenten en persoonlijke drijfveren inclusief een uitgebreide persoonlijke toelichting. Klik hier voor meer informatie.

ILB en de Talenten Motivatie Analyse

  • Altijd al willen weten wat u écht drijft?
  • Welke talenten u allemaal heeft?
  • En welke competenties voor u makkelijk te ontwikkelen zijn?

De Talenten Motivatie Analyse® (TMA) geeft antwoord op deze vragen. Jongkind Training & Coaching heeft de afgelopen jaren veel medewerkers geholpen om inzicht te geven in hun talenten en persoonlijke drijfveren met behulp van de TMA. Zij maakten gebruik van onze ILB-actie. Hieronder één van de ervaringen:

‘Na een korte telefonische introductie heeft Martijn heel snel kunnen organiseren dat ik deel kon nemen aan de Talenten Motivatie Analyse. De online tests heb ik zelfstandig thuis kunnen maken. In een uitgebreid persoonlijk gesprek heeft hij mij door het rapport geloodst. Hij heeft mij het gevraagde inzicht in mijn talenten en capaciteiten gegeven, waar ik naar op zoek was. Martijn is een fijne gesprekspartner met humor en geduld die de tijd neemt om naar je te luisteren.’

Met behulp van de TMA krijgt u op een objectieve en opbouwende wijze een diepgaande analyse van uw drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden. U maakt de analyse online en ontvangt vervolgens een overzichtelijk uitgebreid rapport en toelichtingsgesprek van twee uur. De TMA talentenanalyse past Jongkind Training & Coaching succesvol toe bij persoonlijke ontwikkeling-, mobiliteit-, beroepskeuze-, reïntegratie- en selectievraagstukken. Meer over de TMA lezen.

ILB-actie

Jongkind Training & Coaching heeft nu een speciale ILB-actie: bestelt u een TMA als onderdeel van het ILB, dan betaalt uw gemeente slechts € 500,- inclusief uitgebreide bespreking van twee uur. U breidt de Talenten Motivatie Analyse tijdens de ILB-actie kosteloos uit met een 'Capaciteiten' en/of 'Beroepssectoren en Activiteiteninteresse' analyse. Neem contact op voor meer informatie en om gebruik te maken van dit speciale ILB-actietarief.

Wie heeft recht op ILB?

Tot eind van 2015 heeft elke gemeente ambtenaar volgens de CAO recht op een individueel loopbaanbudget van € 500,-. De ILB-regeling is in het leven geroepen om een verdere impuls te geven aan loopbaanbeleid en mobiliteit van gemeenteambtenaren. Neem nu contact op om uw ILB-budget vóór 2016 nog te gebruiken.

Heeft u geen ILB-budget?

Bent u geen gemeente ambtenaar? Of heeft u uw budget al gebruikt? En u wilt wel inzicht krijgen in uw talenten en drijfveren. Jongkind Training & Coaching geeft één TMA weg inclusief persoonlijke toelichting. U breidt de Talenten Motivatie Analyse ook tijdens deze actie kosteloos uit met een 'Capaciteiten' en/of 'Beroepssectoren en Activiteiteninteresse' analyse. Vul onderstaand formulier in vóór 31 januari 2016 om kans te maken op de gratis TMA. Gewonnen? U krijgt persoonlijk bericht. Deze actie is inmiddels verlopen.

Meer informatie of interesse