Workshops ter kennismaking

Regelmatig organiseert Jongkind Training & Coaching naast trainingen en coaching ook workshops ter kennismaking. Deze workshops zijn meestal gratis en soms tegen een kleine vergoeding.

Kennismaken via een workshop

Eén thema staat gedurende een ochtend centraal. U maakt tijdens de workshop kennis met de werkwijze van Jongkind Training & Coaching. In plaats van erover te praten, gaat u onze aanpak ervaren. Na afloop van een workshop neemt u kennis en ervaring mee over het onderwerp. Daarnaast legt u contacten in het werkveld en uiteraard beantwoorden we uw vragen.

Workshopthema's

Workshops ter kennismaking met onze werkwijze

Thema’s die binnenkort in onze workshops aan de orde komen:

Gratis deelname workshops

Bent u (mede) verantwoordelijk voor de ontwikkeling van medewerkers in uw organisatie als bijvoorbeeld leidinggevende of in een HR-functie? Dan zijn deze bijeenkomsten voor u gratis. Bekijk en/of schrijf u in voor de komende workshops: 'Feedback geven en ontvangen', 'Effectief leidinggeven' of 'Effectief beïnvloeden'.

Deelnemen aan onze workshops tegen een kleine vergoeding

Wilt u graag deelnemen aan deze workshop en bent u niet werkzaam in HRM (Human Resource Management) of als leidinggevende? Dan kunt u toch deelnemen aan deze workshops tegen een vergoeding van € 50,- exclusief 21% BTW. Dit bedrag is slechts een bijdrage aan de kosten voor onder meer de materialen en accommodatie. Bekijk en/of schrijf u in voor de komende workshops: 'Feedback geven en ontvangen', 'Effectief leidinggeven' of 'Effectief beïnvloeden'

Op de hoogte blijven

Als u op de hoogte wilt blijven van het aanbod van onze kennismakingsworkshops, laat dan uw e-mailadres achter (afmelden kan altijd). Wij informeren u dan ruim van tevoren over de komende workshops.

Incompany trainingen en workshops

Jongkind Training & Coaching verzorgt naast trainingen en coaching ook incompany workshops. Wilt u advies hoe u effectiever gedrag realiseert voor uzelf en/of anderen? Neemt u dan contact op of bekijk het trainingsaanbod.

Meer informatie of interesse