Nieuwsbrief oktober 2022

Jongkind Training & Coaching houdt haar klanten, deelnemers en andere geïnteresseerden een aantal keer per jaar op de hoogte van nieuws en acties in onze nieuwsbrief.

Lees hieronder de nieuwsbrief van oktober 2022 en schrijf u onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief: Nieuwe website voor Jongkind Training & Coaching (oktober 2022)

Nieuwe website voor Jongkind Training & Coaching

Is een telefoontraining iets voor u of uw medewerkers? Of een training BedrijfsOpvangTeam (BOT)? In deze nieuwsbrief de ervaringen van onze opdrachtgevers. Wat heeft een dergelijke training hun organisatie gebracht?

Verder aandacht voor de mentortraining. Een heel actueel onderwerp omdat in de komende jaren onder andere veel mensen met pensioen gaan. Is de overdracht van ervaring in uw organisatie geborgd? 

Ervaringen BOT-training voor collegiale opvang bij stichting Perspektief

 Ervaringen BOT-training voor collegiale opvang bij stichting Perspektief

Kwetsbare mensen, dat is waar stichting Perspektief in Delft en omgeving zich hard voor maakt. Een jaar of 7 geleden startte Perspektief met BOT-trainingen. Medewerkers leren hoe ze elkaar ondersteunen na heftige gebeurtenissen in een BedrijfsOpvangTeam.

De reactie van de organisatie: "We hebben eerst een pilot gedaan en de reacties daarop waren meteen enthousiast. Er gebeuren nu eenmaal incidenten en hoe mooi is het dat je elkaar kunt opvangen. Dit is wat de deelnemers noemen: "Martijn Jongkind biedt een veilige omgeving waar je je kwetsbaar kunt opstellen.”

Lees verder over deze BOT-trainingen en de ervaringen

Hoe ervaren medewerkers een goede mentor worden voor collega's

Hoe ervaren medewerkers een goede mentor worden voor collega'sIn organisaties zien we 2 actuele trends die leiden tot de nodige uitdagingen. Er heerst arbeidskrapte, wat bied je nieuwe en bestaande medewerkers om je te onderscheiden in de overspannen arbeidsmarkt? En twee: organisaties verwachten dat de komende jaren veel ervaren medewerkers vertrekken. Door pensionering of het aanvaarden van nieuwe functies binnen of buiten de organisatie.

Hoe behoud u deze kennis én ervaring? In dit artikel laten we zien waarom mentoren zo belangrijk zijn binnen uw bedrijf.  

Telefoontraining voor kinderopvang Kind & Co Ludens

Telefoontraining voor kinderopvang Kind en Co Ludens

Wachtlijsten in de kinderopvang, ook bij organisatie Kind & Co Ludens. Ouders raken gefrustreerd en dat merken de medewerkers aan de telefoon. Hoe ga je om met ouders die vragen hebben en soms hun frustratie afreageren? Saskia Rietvelt is opleidingscoördinator en is enthousiast over de Telefoontraining door Jongkind Training & Coaching.

 “De meerwaarde van Jongkind zit ‘m in het signaleren van belemmerende en helpende overtuigingen in een telefoongesprek. Die aanpak zagen we niet bij andere bureaus”, zegt Saskia in dit artikel

Nieuwe website maakt het nog gemakkelijker

Nieuwe website Jongkind Training en Coaching maakt het nog gemakkelijkerDe website van Jongkind Training & Coaching heeft een flinke opfrisbeurt gekregen. Met vernieuwd logo, een logisch menu en vol ervaringen en reviews van deelnemers aan onze trainingen. De site is weer helemaal van deze tijd en het is nu nog gemakkelijker om een geschikte training of coaching te vinden. Of u onze website nu bezoekt via desktop, tablet of mobiel, u krijgt automatisch een optimale weergave passend bij uw schermgrootte. Ervaar het zelf!

Nieuwsbrief archief

Eerdere nieuwsbrieven van Jongkind Training & Coaching vindt u in het nieuwsbrief archief.

Nieuwsbrief ontvangen

Wilt u onze nieuwsbrief met actuele acties en nieuws in het vervolg ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in (afmelden kan uiteraard altijd).

 * Verplicht veld

 

Meer informatie of interesse