Nieuwsbrief november 2018

Jongkind Training & Coaching houdt haar klanten, deelnemers en andere geïnteresseerden twee maal per jaar op de hoogte van nieuws en acties in onze nieuwsbrief.

Lees hieronder de nieuwsbrief van november 2018 of schrijf u onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief: Verhuisbericht (november 2018)

Verhuisbericht: 'Jongkind Training & Coaching in beweging'

Bij eigenaar en trainer Martijn is zoon Luc geboren. Gefeliciteerd!Nieuwe fases bij Jongkind Training & Coaching. Bij eigenaar en trainer Martijn is zoon Luc geboren. Gefeliciteerd! Per 1 december een nieuwe locatie in Leusden en stopt de samenwerking met Fenna. Verder maken we in deze nieuwsbrief de winnaar van de dinercheque bekend. Leest u hoe een teamuitje ook educatief kan zijn en bedanken wij onze opdrachtgevers voor dit jaar. Uiteraard wensen wij iedereen alvast fijne feestdagen toe! 

Heeft u vragen of wilt u meer uit uzelf of uw medewerkers halen? Neem dan contact op met Jongkind Training & Coaching.

Wij verhuizen naar Leusden UtrechtWij verhuizen!

Jongkind Training & Coaching verhuist van Breda naar Leusden. Per 1 december is het nieuwe adres Landjonker 3, 3834 CL Leusden. Lees het persbericht over de verhuizing.  

afscheid van onze backoffice-topper Fenna SwagemakersSamenwerking Fenna Swagemakers

Onze verhuizing uit Breda naar Leusden betekent ook het afscheid van onze backoffice-topper Fenna Swagemakers. De afgelopen 5 jaar leverde haar accurate werkwijze en proactieve houding de juiste bijdrage aan het succes van Jongkind Training & Coaching. Lees het interview waarin Fenna vertelt hoe zij hier zelf op terugkijkt.

Een groepstraining en teamuitje ineen

Samen een dag zeilen is een groepstraining en teamuitje ineenSamen een dag zeilen is een groepstraining en teamuitje ineen. Deze zomer vond de teamzeildag van woningcoöperatie Ressort Wonen uit Rozenburg plaats. Ongeveer twintig collega’s beleefden niet alleen een gezellige en sportieve dag, maar ook een leerzame dag. Lees hier het verslag van deze dag.

Winnaar dinercheque is bekend

Winnaar dinercheque is bekend

We hebben een diner weggegeven aan een klant die een recensie heeft geschreven. Haar reactie: ‘Met de inspirerende training van Martijn Jongkind hadden we al veel gewonnen, en nu ook nog een dinercheque! Wat kan een HR manager nog meer wensen?’ Lees hier hoe u ook een recensie schrijft.

Opdrachtgevers bedankt

donatie aan Stichting EdukansWij willen onze opdrachtgevers elk jaar bedanken voor hun vertrouwen in Jongkind Training & Coaching. Ons eindejaarsgeschenk aan onze opdrachtgevers is ook dit jaar weer in de vorm van een donatie aan Stichting Edukans. Wij delen namelijk een doel. Benieuwd welke? Lees hier verder.

Nieuwsbrief archief

Eerdere nieuwsbrieven van Jongkind Training & Coaching vindt u in het nieuwsbrief archief.

Nieuwsbrief ontvangen

Wilt u onze nieuwsbrief met actuele acties en nieuws in het vervolg ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in (afmelden kan uiteraard altijd).

 * Verplicht veld

 

Meer informatie of interesse