Maakt Jongkind Training Leusden straks effectiever?

Leusden e.o. wordt een stuk effectiever, want sinds kort is hier Jongkind Training & Coaching gevestigd. Dit trainingsbureau is in 2011 opgericht door Martijn Jongkind. Op een ludieke en toegankelijke manier vertaalt hij verschillende bewezen theorieën naar praktische situaties. Hierbij roept Jongkind herkenning op en breekt het ijs bij iedereen die aan zijn programma’s deelneemt. Doel is de effectiviteit verhogen van élke professional.

Doelgroepen Jongkind Training & Coaching

Al jaren geeft Jongkind Training & Coaching succesvolle incompany trainingen. Doelgroepen zijn het bedrijfsleven, de zorginstellingen, gemeenten, stichtingen of individuele professionals.
In de programma’s worden de management- of communicatieve vaardigheden verbeterd. Men leert om te gaan met bijzondere situaties op de werkvloer, zoals toegenomen spanningen of agressie. Of deelnemers verkennen hun talenten en motivaties. Voor een compleet overzicht van het aanbod, zie: www.jongkind-training.nl

Jongkind Training & Coaching maakt Leusden e.o. een stuk effectiever. Hoe? Via training, coaching, troaching en workshops.

Jongkind Training & Coaching maakt Leusden e.o. een stuk effectiever. Hoe? Via het aanbod van training, coaching, troaching en workshops.

Oprechte belangstelling als werkwijze 

Oprechte belangstelling en begeleiding staan centraal bij de wijze waarop Jongkind Training & Coaching deelnemers benadert. Individuen, instellingen en bedrijven verschillen namelijk qua cultuur en situatie. Het trainingsbureau gelooft dat standaard programma’s slechts leiden tot een standaard resultaat. 

Een specifieke monitoring

Als onderscheid is geen enkele sessie van Jongkind Training & Coaching hetzelfde. Vooraf volgt een specifieke monitoring van de situatie. Vanuit intakes bepaalt het trainingsbureau welke handvatten nodig zijn om het verschil te maken. Verschillende organisaties: zoals gemeenten, zorginstellingen en grootbedrijf beoordelen deze maatwerkgerichte methode dan ook als zeer effectief.

Objectief en constructief

Jongkind zit niet op de stoel van de docent die zegt wat de deelnemer wel of niet mag doen. Ieder mens verschilt namelijk. De insteek is om vooral ieder individu te helpen binnen wat hij weet en kan en hoe hij of zij tegen de wereld aankijkt. Van daaruit volgt constructieve feedback dat iemand helpt meer uit zichzelf te halen.

Zelf ervaren?

Maak kennis met onze werkwijze en volg één van onze workshops ter kennismaking. Of neem direct contact op om de effectiviteit van u of uw professionals te verhogen.

Meer informatie of interesse